Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Epsan, çevre dostu ürünleriyle Equiplast 2023 fuarındaydı

Epsan, Barcelona’nın İspanya şehrinde gerçekleşen Equiplast Uluslararası Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı 2023’e katıldı. Plastik sektörüne ilişkin çözümleri odağına alan fuarda Epsan, geri dönüştürülmüş malzemeler ile ürettiği çözümleri sergiledi.

Epsan, çevre dostu ürünleriyle Equiplast 2023 fuarındaydı

 

Otomotiv başta olmak üzere; elektrik elektronik, beyaz eşya, inşaat, tarım ve mobilya gibi hayatın içinde yer bulan tüm endüstrilere yönelik çözümler üreten Epsan, Barcelona’nın İspanya şehrinde gerçekleşen Equiplast Uluslararası Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı 2023’e katıldı. Plastik sektörüne ilişkin çözümleri odağına alan fuarda Epsan, geri dönüştürülmüş malzemeler ile ürettiği çözümleri sergiledi.

Mühendislik Plastikleri kompaund üretimiyle Türkiye’de ilk sırada, Avrupa’da ise ilk 10’da yer alan Epsan, yüksek katma değerli endüstrilere özel çözümler sunmaya devam ediyor.  Avrupa’nın en önemli plastik fuarlarından biri olarak bilinen ve 30 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihlerinde İspanya’da gerçekleştirilen Equiplast Uluslararası Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı 2023’e katılan Epsan, elektrikli araçlara ilişkin ürünleri ve geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan çözümleri ile fuarda yer aldı.

“Bizim için çok faydalı bir fuar oldu”

Sektörün önemli fuarında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Epsan Ticari Direktörü Pemra Batum,

“ Equiplast Uluslararası Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı, alanında sektörünün en önemli fuarlarından biri. Çevre dostu, elektrikli araçlar için sunduğumuz ve geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan ürünlerimizi fuarda sergiledik. Gördüğümüz ilgiden mutluyuz. Sektörümüzle ilgili bize farklı bakış açıları katacak birçok projeyi de yakından tanıma fırsatı bulduk. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleriyle buluşmak bizim için çok kıymetli” diye konuştu.

Plastik sektörünün en önemli buluşması

Barcelona’nın İspanya şehrinde düzenlenen Equiplast Uluslararası Plastik ve Kauçuk Ticaret Fuarı plastik sektöründeki endüstri, toplum ve sürdürülebilirliği birbirine bağlamada etkili bir rol oynuyor. Sektördeki son yeniliklerin, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünlerin sergilendiği  fuar, her sene artan sayıda ziyaretçi ve katılımcı ağırlıyor.


Epsan Hakkında

Yüksek performanslı mühendislik plastikleri üretimi alanında faaliyet gösteren Epsan, 40 yılı aşkın tecrübesiyle inovatif, güvenilir, etkin, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler üretiyor. Otomotiv başta olmak üzere; elektrik elektronik, beyaz eşya, tarım, mobilya, ve inşaat gibi, hayatın içinde yer bulan tüm endüstrilere yönelik çözümler sunan Epsan, polimer alanında çevik ve inovatif yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de iki üretim tesisi, yurtdışında 4 ofisi ve lojistik merkezi bulunan Epsan, 32.000 metrekarelik alanda 62.000 tonluk kapasitesi ile üretim gerçekleştiriyor ve yıllık üretiminin %60’ını ihraç ediyor.