Sosyal Medya

Donanım

Epson, 6 yeni ev sineması projektörünü tanıttı!

Epson, sürükleyici bir büyük ekran deneyimi arayan film tutkunları, spor hayranları ve oyun meraklıları için 6 yeni ev sineması projektörünü tanıttı.

Epson’dan, 6 yeni projeksiyon modeli

2,3 cm mesafeden evi sinemaya çeviren projektör!

Epson, sürükleyici bir büyük ekran deneyimi arayan film tutkunları, spor hayranları ve oyun meraklıları için 6 yeni ev sineması projektörünü tanıttı. Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulacak modellerden 4K PRO-UHD çözünürlüğe sahip EH-LS800, duvara 2,3 cm mesafede konumlanarak 150 inçe kadar görüntü verirken EH-TW6150, 20 milisaniyelik tepkime hızıyla oyun meraklılarını heyecanlandırıyor

Epson, projeksiyon ailesini son teknoloji 6 yeni model ile genişletti. Son teknoloji ile donatılan bu yeni seri, evde dev ekran deneyimi yaşamak isteyen film, oyun ve spor tutkunları için geliştirildi.

 

Kasım ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak Seride, dahili Android TV’ye sahip uygun maliyetli 4K PRO-UHD giriş seviyesi projektörlerinden, 4K-PRO UHD’li en yeni Epson EpiqVision Ultra Projektöre kadar her bütçeye uygun bir projektör bulunuyor.

Markanın ilk süper ultra kısa mesafe modelleri

Epson’ın duvara daha da yakın konumlandırma sağlayan EpiqVision Ultra EH-LS800B ve EH-LS800W ilk süper ultra kısa mesafe modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Siyah ve beyaz renklerde sunulan bu projektörler, Epson’ın lazer ışık kaynağı teknolojisinden faydalanarak yüksek parlaklık ve mükemmel görüntü kalitesi sunuyor.

Duvara yakın konumları ve 4K PRO-UHD 2 çözünürlüğün net ve keskin görüntü sağlaması sayesinde kullanımları ve kurulumları çok kolay. En küçük oturma odalarıyla bile uyumlu olarak duvara sadece 2,3 cm mesafede konumlanıp 80″ ile 150″ arasında esnek görüntü sunmasıyla geleneksel TV’ye mükemmel bir alternatif oluşturuyorlar. Diziler, filmler ve spor etkinlikleri için ideal olan projektörler, 20 milisaniyenin altında bir tepkime hızı sunan yeni, özel bir oyun portuna da sahip. Projektörlerin dahili Android TV işletim sistemi akıllı kontroller sağlıyor. Harika bir ses deneyimi sunan çarpıcı Sound BY YAMAHA hoparlörler ile ek harici hoparlörlere de gerek kalmıyor.

Oyun meraklıları için ultra hızlı

Yeni EH-TW6150 ve EH-TW6250 modelleri, giriş seviyesi 4K PRO-UHD projektörleri olarak sunuluyor. Uygun fiyatlı oluşu, şık, yeni eğimli tasarımı ve dikey lens kaydırma özelliği sayesinde, kullanıcılar projektörleri evin istedikleri yerine yerleştirerek en yeni filmlerin, spor etkinliklerinin ve oyunların keyfini çıkaracak. Her iki model de hızlı ve duyarlı oyun deneyimi için 20 milisaniyenin altında bir tepkime hızı ile mükemmel oyun arkadaşları olacak. EH-TW6250 modeli de sorunsuz akış için dahili Android TV ile sunuluyor.

Evden çalışmayı kolaylaştırıyorlar

Yeni ürün serisinde, yeni esnek evden çalışma trendi için ideal, çok amaçlı giriş seviyesi projektör de bulunuyor. CO-FH02 ve CO-W01 modelleri, odalar arasında taşımayı kolaylaştıran kompakt bir tasarıma sahip. Eğitim, ev ve ofis ortamları için ideal olarak geliştirilen yeni modeller, büyük, sürükleyici ekran boyutundan ödün vermeden her ortama uyum sağlayan basit, temiz yeni bir tasarımla geliyor. Bu iki yeni modelden CO-W01, WXGA çözünürlük sunarken, CO-FH02, Full HD çözünürlükte ve dahili Android TV ile birlikte sunuluyor. Böylece, en yeni filmleri, dizileri ve içeriği doğrudan projektör üzerinde izleyebiliyorsunuz.

Herkese uygun model seçenekleri

Epson Europe Video Projeksiyon Ürün Müdürü Paul White konuyla ilgili şunları söylüyor:

“Bu yeni 6 projektörün piyasaya sunulmasıyla birlikte herkese uygun bir model bulmak mümkün olacak. Odalar arasında kolayca hareket ettirilebilen veya ofise götürülebilen esnek, kullanımı kolay bir çözüm arıyorsanız, oyununuzu yeni bir sürükleyici seviyeye taşımak istiyorsanız veya projektörünüzün, TV’nizin yerini almasını düşünüyorsanız, her bütçeye uygun bir fiyata herkes için bir çözüm var.”