Sosyal Medya

Donanım

Eski bilgisayarını Vatan Bilgisayar mağazalarına götürenlere 2020 TL indirim

Eski bilgisayarını Vatan Bilgisayar mağazalarına götürenlere 2020 TL indirim. Vatan Bilgisayar’dan teknolojiyi yakalamak isteyenler için...

Bilgisayarınız 2020 yılına ayak uyduracak

Vatan Bilgisayar’dan teknolojiyi yakalamak isteyenler için kampanya…

Vatan Bilgisayar, hızla değişen teknolojiye ayak uydurmak isteyen bilgisayar sahipleri için yeni bir kampanya başlattı. Teknolojide 2020 yılına transfer olmak isteyenler, eski bilgisayarını Vatan Bilgisayar mağazalarına götürdüğünde 2020 TL indirim kazanıyor. Bu indirim hakkı, her türlü ihtiyaca cevap verecek özelliklere sahip notebook bilgisayarları alırken kullanılabiliyor. Üstelik teknolojiyi yakalamanızı sağlayacak bu bilgisayarlar, dijital yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan Microsoft Office programıyla birlikte geliyor.

Stoklarla sınırlı

2020 liralık indirime hak kazanmak isteyenlerin bilgisayarının çalışır durumda olması ve eğer notebook ise adaptörünün de bulunması yeterli oluyor. Bir Vatan Bilgisayar mağazasına başvurarak kampanyadan yararlanacak teknoloji meraklıları, stoklarla sınırlı olan bilgisayar modelleri arasından istediğini seçerek alabiliyor. Modellerle ilgili ayrıntılı bilgi Vatan Bilgisayar mağazalarında ya da www.vatanbilgisayar.com sitesini yer alıyor.