Sosyal Medya

iPhone

Eski iPhone’dan iPhone 12’ye verileri hızlı aktarmak

Eski iPhone'dan iPhone 12'ye verileri hızlı aktarmak. iPhone 11'den iPhone 12'ye geçiş. Hızlı başlangıçla iPhone 11'den iPhone 12'ye Geçiş!

Eski iPhone’daki verileri aktarmak için Hızlı Başlangıç’ı Kullanabilirsiniz! Peki Bu Nasıl Yapılır?

Eski iPhone’dan iPhone 12’e verileri hızlı aktarmak.

Yeni iPhone 12 resmi olarak Türkiye’de satışa sunuldu. iPhone 12 Türkiye Fiyatları her ne kadar cep yakıyor olsa da, alanlar için şimdiden hayırlı olsun..

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri pandemi ile gelişi bir miktar gecikmiş ancak 2020 yılının en iyi Premium ürünlerinden birisi elbette.

Peki eski bir iPhone veya iPhone 11 sahibiyseniz… Yeni modele verileri aktarmanın nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Şahsen ben iPhone 11’den bir iPhone 12’ye geçmek için yeterli bir sebep bulamasamda, eski iPhone’daki verilerin kolayca yeni iPhone 12’ye aktarılabileceğini söylerek sizi rahatlatmak isterim… Peki Nelere dikkat etmeli?

Burada eski iPhone kapasitesi Önemli?

En temel gereklilik aslında bir önceki modelin kapasitesi, yada eski iPhone cihazınızdaki verilerinizin büyüklüğü kadar iPhone 12 modelinizde yerinizin olması. Bu iş nasıl yapılır peki?

iPhone 11 modeliyle gördüğümüz ve iOS 13 ile iPhone’a Veri Aktarmak aslında kolaylaşmıştı. Aynı yöntem iOS 14’te ve dolayısıyla iPhone 12 modeli içinde geçerli olacak. Bu geçiş için herhangi bir kablo bağlantısına da ihtiyacınız kesinlikle yok. Kablosuz olarak verilerinizi aktarmak mümkün!

Eski bir iPhone’dan yeni iPhone 12  ve iPhone 12 Serisine doğrudan veri aktarımı gerçekleştirmek için Hızlı Başlangıç‘ı kullanacağız.
Eski iPhone'dan iPhone 12'ye verileri hızlı aktarmak!

Eski iPhone’daki Bilgileri Yeni iPhone 12’e Aktarmak Nasıl Yapılır?

Hızlı Başlangıç Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • iPhone 11’den daha eski modeller için öncelikle  iOS sürümünüz iOS 12.4 ve yukarısı değilse hemen güncellemeniz gerekiyor. Hızlı Başlangıç için olması gereken minumum iOS sürümü budur.
  • Cihazlarınızda Bluetooth ve WiFi özelliklerini açın. Cihazlar bu iki protokolü kullanarak birbirleri ile haberleşecekler.
  • iPhone 11’lerde muhtemelen güncel iOS sürümü yüklü olduğu için iPhone 12’ye aktarımlarında ise herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hızlı Başlangıç Nasıl Yapılır?

  • İki iPhone’u birbirine yakın yerleştirin, ardından yeni iPhone 12 / iPhone 12 Pro’yu açın ve “Hızlı Başlangıç” ekranına gelin.
  • Eski iPhone’da bir “Yeni iPhone bir Kur” yazılı bir ekran göreceksiniz, “Devam” a dokunun.
  • İlgili animasyonun iPhone 11 ekranında oynatılmasını bekleyin, ardından eski iPhone’u kaldırın, böylece animasyon cihazın vizöründe gösterilsin
  • Şimdi yeni iPhone 12 / iPhone 12 Pro’da eski cihazın şifresini girin
  • Face ID kurulum sürecini izleyin
  • Yeni iPhone’da “iPhone’dan Aktar” seçeneğini seçin
  • Hem eski hem de yeni iPhone 12, iPhone 12 Pro veya iPhone 12 Pro Max’ta “Veri Aktarma” ekranı görünecek, bunun tamamlanmasını bekleyin.
  • Veri aktarımı tamamlandığında, yeni iPhone 12, iPhone 12 Pro veya iPhone 12 Pro Max eski iPhone’dan gelen tüm verileri kullanmaya hazır olacak.

Görüldüğü gibi eski iPhone modelinden yeni iPhone 12, yeni iPhone 12 Pro ve yeni iPhone 12 Pro Max modeline tüm verileri kolayca aktarmanın en kısa ve hızlı yolu bu şekildedir.

Eski iPhone’dan iPhone 12’e Verileri Hızlı Aktarmak artık çok kolay.


iPhone 6’dan iPhone 12’e geçiş – iPhone 2’den iPhone 12’e geçiş- iPhone 8’den iPhone 12’e geçiş- iPhone X’ten iPhone 12’e geçiş, iPhone 11’den iPhone 12’ye geçiş