Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Eticex ile Kusursuz Bir E-Ticaret Sitesi Ortaya Çıkarın

Eticex ise e-ticaretin sağladığı avantajlardan daha fazla verim almanız için sizlere e-ticaret paketleri sunan bir e-ticaret yazılımı olarak ön plana çıkıyor.

Eticex ile Kusursuz Bir E-Ticaret Sitesi Ortaya Çıkarın

 

İnternet hayatımızda her geçen gün hakimiyetini arttırmaya başladıkça e-ticaret internet dünyasında oldukça önemli bir konuma geldi. E ticaret hiç şüphesiz çoğu sektörü etkiledi. Sağladığı avantajlardan dolayı insanların büyük bir çoğunluğu e-ticarete yönelmeye başladı.

 

Bununla birlikte insanlar e ticaret sayesinde çok fazla ürüne oldukça uygun fiyatlar ile ulaşma imkanı elde etti. E-ticarete atılıp ticaretini internette taşıyanların sayısı her geçen zaman büyük artış gösteriyor. Eticex ise e-ticaretin sağladığı avantajlardan daha fazla verim almanız için sizlere e-ticaret paketleri sunan bir e-ticaret yazılımı olarak ön plana çıkıyor.

Eticex sayesinde e-ticaret sitenize koymuş olduğunuz ürünleri daha fazla kişiye ulaştırma imkanına sahipsiniz. Üst düzey ve profesyonel e ticaret yazılımları ile e ticaret sitenizde oldukça kısa bir süre içinde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Eticex sizlere kısa sürede satış yapma imkanı sunuyor.

E-Ticaret Nedir?

E-ticaret elektronik ticaret demektir. E-Ticaret; geleceğe yönelik hizmet alınması fırsatını internet ile sağlayan, ürünü müşteriye ulaştıran ve ürüne temas etmeden sadece ürünü görerek satın almanızı sağlayan bir dijital ticarettir.

Eticex E-Ticaret Paketleri

Eticex sizlere kullanıcı odaklı, güvenli, kolay ve bir o kadar da hızlı arayüz ile hizmet vermeye devam ediyor. Sizlere sunduğu e-ticaret paketleri ile e ticarette daha başarılı olmanızı sağlıyor. Eticex’in bu paketleri ile işinizde daha fazla büyümeye başlayabilirsiniz. Burada e-ticaret paketleri almadan önce ürünlerinizin sayısını, hedef kitlenizi göz önünde bulundurun. Bu hususları göz önünde bulundurarak alacağınız e ticaret paketi en iyi paket olur.

En İyi E-Ticaret Paketlerini Neler Oluşturur?

Bir e ticaret paketinde olması gereken bazı şeyler vardır. Alacağınız e ticaret paketi her şeyden önce SEO uyumlu olmalıdır. İşte Eticex bu yüzden tercih edilmelidir. Çünkü e-ticaret paketlerinin tamamı SEO uyumlu özelliğe sahiptir.

Arama motorlarında her daim ön planda olmanız için sizlere bu SEO uyumlu e-ticaret paketleri sunuluyor. Bu SEO özelliği sayesinde hedef kitlenize daha hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün hâle geliyor. Burada bütün kategorileriniz için tek veya çoklu SEO ayarlarını yapabilme imkanınız vardır.

En Popüler E-Ticaret Türleri

E Ticaret çok çeşitlidir. En popüler e Ticaret türleri şu şekilde sıralanıyor;

  • İşletmeden İsletmeye
  • İşletmeden Tüketiciye
  • Tüketiciden Tüketiciye
  • Tüketiciden İşletmeye

En popüler e ticaret türleri bunlardan oluşuyor. Eticex’de e-ticaret paketleri bu e-ticaret türleri dikkate alınarak hazırlanır.

Eticex E-Ticaret Paketleri Nelerden Oluşuyor?

E-Ticaret paketleri sayesinde internet yoluyla mal ve hizmet satışı yapmanızı sağlayan yazılımlar eticex ekibi tarafından hazırlanır. Eticex ekibi size bu konuda hızlı ve güvenilir yazılımları en kısa sürede tasarlar. Bu yazılımlar sayesinde e ticarete güçlü bir başlangıç yapabilecek, ürünlerinizi internet üzerinden satmaya başlayıp kazancınızı kolay bir şekilde almaya başlayacaksınız. Eticex de yer alan E-Ticaret paketlerini şunlar oluşturuyor;

  • Basic paket
  • Regular paket
  • Premium paket
  • Extrem paket

Olarak bu e ticaret paketleri sunuluyor. Her e ticaret paketinin içeriği farklılık gösterir. Size en uygun olan paketi seçtikten sonra eticex ekibi hemen çalışmalara başlar. Ardından size bir süre zarfı belirtilir. Bu süre zarfı içinde istediğiniz tasarımda olan e-ticaret sitesi size teslim edilir.

Gelişmiş E-Ticaret Sistemleri

Eticex her alanda sizlere ve müşterilerinize en iyi hizmeti sunmak için gelişmiş e-ticaret sistemleri sunuyor. Bulut teknolojisi, web alanı ve database, tüm bankaların sanal posları, kargo takip modülü gibi çok sayıda e ticaret sistemlerini sunuyor.

Bulut Teknolojisi İle Güvenlik Problemi Yaşamazsınız

Kullanmış oldukları bulut teknolojisi ile siteniz yüksek hıza kavuşuyor. Bunun yanında üst düzey güvenlik önlemleri sitenizde yer alıyor.

Web Alanı Ve Database Özelliği

Eticex sayesinde e-ticaret sitenize istediğiniz kadar ürün, fotoğraf ve video yükleyebilirsiniz. Üstelik bu sınırsız web alanı hizmetinden herhangi bir ücret sizden talep edilmiyor.

Tüm Bankaların Sanal Posları Sizinle

Sistemde istediğiniz bankanın sanal posunu kullanabilirsiniz. Bunun yanında ortak ödeme sistemlerinin alt yapısına da ulaşma imkânına sahip oluyorsunuz.

Kargo Takip Modülü

Müşterilerinizin memnun olması ve artan iş yükünü hafifletmek için gelişmiş kargo takip modülü eticex sayesinde sizlere sunuluyor. E- Ticaret sitenize gelen müşteriler üye panelinden kargolarının güncel durumunu takip edebiliyorlar.

Bununla birlikte eticex sizlere kargo etiketi hazırlama hizmetini de sunuyor. Birbirinden farklı uygulamaları kullanmadan yönetim paneli üzerinden kısa bir süre içinde kargo etiketiniz hazırlanmış oluyor.

Görmüş olduğunuz gibi eticex’in E-Ticaret sitesi kurmak isteyenlere sunmuş olduğu hizmetler bunlardan oluşuyor. Eticex’in vermiş olduğu hizmetlerden yararlandıktan sonra e-ticaret sitenizde hızlı ve güvenli bir şekilde satış yapabilirsiniz.

Eticex ile sadece e ticaret alanında ön plana çıkmakla kalmıyorsunuz. Bununla beraber e-ihracat alanında da önde başlamış oluyorsunuz. Bu modül ile birlikte global ölçekteki pazarlarda yer edinebilirsiniz. E Ticaret sitenizde müşterileriniz ile paylaştığınız ürünleri dünyanın her yerinden müşteriler ile buluşturabilirsiniz. Eticex sayesinde farklı ülkelerden e ticaret sitenize gelen kişilere otomatik dil eşleştirme özelliği, özel fiyat gösterimi ile hiçbir sorun yaşamadan hizmet sunmaya devam edebilirsiniz.

Eticex diğer yazılımlardan farklı olarak, ülke bazlı ödeme sistemleri, posta kodu bazlı kargo fiyatlandırma, global Pazar yeri entegrasyonu ve dünya standartlarına en uygun olan seo özelliği ile fark yaratmaya devam ediyor.

Açmış olduğunuz e-ticaret sitesinde fark yaratmak, kısa bir süre içinde iyi satışlar yapmak ve dünyanın her yerinden hedef kitleleri iş ile bağ kurmak için atacağınız en doğru adım Eticex den hizmet almak olur. Eticex’den hizmet alan E-ticaret siteleri burada bulunan uzman ekip sayesinde kısa bir süre içinde başarıya ulaşmıştır.