Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Etik ve İtibar Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Etik Zirvesi

"Kapitalizmde Paradigma Değişimi", “Kapsayıcı Perpektifle Çeşitliliğin Renkleri”, “En Zayıf Halkan Kadar Güçlüsün, Üçüncü Taraflardan Kaynaklanan Risklerin Farkında mısınız?” ve “Dijital Geleceğin Etik Tasarımı” başlıkları yer alıyor...

Etik ve İtibar Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Etik Zirvesi bu yıl çevrimiçi

TEİD’den 4 ayrı günde 4 ayrı konu ile büyük zirve

Etik ve İtibar Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Etik Zirvesi 10, 17, 24 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde ilk kez çevrimiçi düzenlenecek.

Dört ayrı günde dört ayrı konuyla gerçekleşecek zirvede; “Kapitalizmde Paradigma Değişimi”, “Kapsayıcı Perpektifle Çeşitliliğin Renkleri”, “En Zayıf Halkan Kadar Güçlüsün, Üçüncü Taraflardan Kaynaklanan Risklerin Farkında mısınız?” ve “Dijital Geleceğin Etik Tasarımı” başlıkları ele alınacak.

Ulusal ve uluslararası iş dünyası, akademisyen ve hukuk çevrelerinin ilgisini çeken Uluslararası Etik Zirvesi 8.yılında, 10, 17, 24 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde saat 17:00-19:00 saatleri arasında ilk kez çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Zirvede 4 ayrı gün 4 ayrı konu ele alınacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek zirvede, katılımcılara dört gün için ayrı Zoom bağlantı linkleri iletilecek.

TEİD Genel Sekreteri Neslihan Yakal; umut ve endişe ile geleceğin tasarımının ilk adımlarının atıldığı şu günlerde Uluslararası Etik Zirvesi için çok heyecanlı olduklarını belirterek;

“21. Yüzyılın ilk çeyreği iş dünyasını yeni eşiklerle karşılaştırırken hem hedeflerini gözden geçirmeye hem de bütün paydaşlarını derinden etkileyecek seçimler yapmak zorunda bıraktı. Endüstri 4.0, Yapay Zeka gibi devrim niteliğinde teknolojik gelişmelerin veya COVID-19 Pandemisi gibi yıkıcı krizlerin sonunda bütünsel, verimli ve sürdürülebilir bir yarın için çalışmalarımız sürüyor. 8.sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Etik Zirvesi’ni pandemi nedeniyle bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

TEİD Uluslararası Etik Zirvesi, merkezinde paydaş hakları, bütünsel anlayışın ve sürdürülebilirliğin olduğu bilinçli kapitalizm modelini; günümüz dinamikleri ile tartışmaya açmak üzere “Yeni Eşikler, Yeni Ufuklar’’ teması ile gerçekleşecek. Dört ayrı günde dört ayrı konuyla gerçekleşecek zirvede “Kapitalizmde Paradigma Değişimi”, “Kapsayıcı Perpektifle Çeşitliliğin Renkleri”, “En Zayıf Halkan Kadar Güçlüsün, Üçüncü Taraflardan Kaynaklanan Risklerin Farkında mısınız?” ve “Dijital Geleceğin Etik Tasarımı” konuları ele alınacak.

Zirveye katılacak her biri alanında oldukça önemli olan isimler ise şöyle:

Northeastern University, Kriminoloji Profesörü Nikos Passas, Head of Compliance, Corporate Governance and Collective Action, Basel Institute on Governance Gemma Aiolfi; Mey Diageo Türkiye Genel Müdürü Levent Kömür, Big Chefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli, Philip Morris Sabancı Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, Novartis İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Avinash Potnis, Unilever Türkiye, Asya ve Iran Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seçkin, Expanscience Türkiye Genel Müdürü Fikret Baltaoğlu; 3M Türkiye Genel Müdürü Halil Kardıçalı, Yapay Zeka ve Teknoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Esen Tümer, Bağımsız Dijital Sanat Küratörü Esra Özkan, TOFAŞ Connectivity Yöneticisi Ahu Mine Güran.

Zirveye Katılmak İçin: https://www.etikzirvesi.net/kayit