Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Evidea, Yapay Zeka Influencer’ı İdea.AI ile Sektörde Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

Ev yaşam markası Evidea, yenilikçi hamlesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Evidea, yenilikçi bir adım atarak sektörün ilk yapay zeka influencer'ı İdea'yı hayata geçirerek alışılagelmişin ötesine geçiyor.

Evidea, Yapay Zeka Influencer’ı İdea.AI ile Sektörde Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

 

Ev yaşam markası Evidea, yenilikçi hamlesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Evidea, yenilikçi bir adım atarak sektörün ilk yapay zeka influencer’ı İdea’yı hayata geçirerek alışılagelmişin ötesine geçiyor.

Her geçen gün sektörde bir başka ilke imza atan Evidea, bu kez de Türkiye’de adından sıkça söz ettirecek bir yeniliği hayata geçirdi. Evidea, sektörde ilk Türk yapay zeka influencer olan İdea.AI’yı oluşturarak yeni bir döneme de öncülük ediyor. Teknoloji ve ev yaşamı arasındaki benzersiz sentezi sunma vizyonuyla hayata geçen bu yenilikçi adım, sektörde ilk olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Evidea’nın yapay zeka tabanlı personası olan İdea.AI, “Evin Pozitif Enerjisi” başlığı altında içerikler hazırlayacak ve Evidea’nın uzmanlık alanlarına dair bilgileri takipçileriyle paylaşarak önerilerde bulunacak.

Evidea’nın marka kimliği ve tüketici profili üzerinden oluşturulan yapay zeka influencerı, 30’lu yaşlarında neşeli, evinde zaman geçirmeyi seven, sosyal ve üreten bir kadın kimliğinde. Klasik influencer görünümünün dışında farklılaşan İdea.AI, fiziksel özellikleriyle de özgün bir görünüme sahip.

İdea.AI, Evidea’nın ürünlerini tanıtmanın yanı sıra pratik ipuçları verirken, markanın tüm mesajlarını ve projelerini de duyuruyor olacak. Aynı zamanda İdea.AI, sadece akıllıca özellikler sunmakla kalmayacak, markanın ruhunu yansıtan içerikleri de takipçileriyle paylaşacak.

Sektörde bir ilke imza atmalarının heyecanını büyük bir gururla aktaran Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım;

‘İdea, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Teknoloji ve ev yaşam sektörü nasıl sentezlenir diye düşünerek, hiç yapılmayan bir işe imza atmak istiyorduk. Yapay zeka influencerımız İdea’nın Türkiye’de kendi sektörümüzde bir ilk olmasından dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Teknoloji, tüm dünya gibi bizim de ana gündemimiz ve bu alana oldukça büyük yatırımlar yapıyoruz. Yapay zekanın günümüzde her alana entegre olmasını geleceğe hazırlanmamız için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İdea.AI adeta Evidea’nın bir yansıması. Bundan sonraki süreçte de yapay zeka influencerımız İdea üzerindeki geliştirmelerin sadece görünüşle sınırlı kalmayacağını, yeteneklerinin ve etkileşim kapasitesinin de sürekli olarak ilerletileceğimizi söyleyebilirim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde lansmanını yaptığımız İdea, Anneler Günü’müz için mağazalarımızda yapay zeka ile kendi seçtiği ürünlerden oluşturduğu lifestyle alanlar oluşturacak.’ dedi.