Sosyal Medya

iPhone

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, Android Özellikli iPhone’a Ne Dersiniz?

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, iPhone'u Bir de Android Özellikleriyle Düşünün! Android özelliklerini iPhone'a getirecek Eye iPhone Smart Case!

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, iPhone’a Android Özelliklerinin Eklenmiş Hali!

 

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, sahip olduğunuz iPhone’a bir dizi Android özelliğini eklemenin en kolay yolu.

Eye Phone, iPhone'u Android Özellikleriyle Düşünün!

Eye Akıllı iPhone Kılıfı Projesi!

iPhone’lar kullanıcı dostu olma konusunda bir üne sahip ancak nihayetinde Android işletim sistemi de iOS’un yapamadığı çok şey yapabilir. Android’in bir çok yönleri tüm telefon kullanıcıları için yararlı olabilir, ancak Apple ekosisteminden sapma fikri bile korkutucu olabilir.

Android Özelliklirini iPhone Getiren , Eye Akıllı iPhone Kılıfı!

Şimdi, iPhone kullanıcılarına genişletilebilir depolama alanı ve çoklu SIM kartlar kullanımı gibi Android özelliklerine kolayca erişebilmelerinin yeni bir yolu var. Girişimci Joseph Savion ve şirketi ESTI A.Ş. Bir iPhone’un arkasına bir anlamda bir Android bağlama Fikrinden yola çıktı. Bu garip bir fikir gibi geliyor, fakat temel olarak ESTI’nin Eye  Phone’nun telefonunun yaptığı şey budur.

iPhone’u Bir de Android Özellikleri ile Düşünün!

Proje şu anda Kickstarter‘da finansman arıyor. Eye Phone’un özellikleri arasında, 5 inç AMOLED ekran, 2.3GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A53 CPU, 2800mAh pil, 256GB’a kadar microSD depolama, çift SIM yuvaları, kulaklık girişi ve kablosuz şarj özelliği ekliyor.

Eye Phone’un iki sürümü var. Bunlardan birisi Hücresel Veri bağlantılı diğeri Hücresel Veri Bağlantısız. Kickstarter yorumlarında Android Cihazın iPhone’un internet bağlantısını kullanabileceği yer alıyor.

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, iPhone’un hoparlörünü, mikrofonunu ve kameralarını paylaşabiliyor – iPhone’un donanımlarını kendi donanımı gibi çalıştırabiliyor.

Eye Akıllı iPhone Kılıfı, Android Nougat 7.1 kullanıyor.

İlk destekçilerine 95$ ve 4G destekli olan ise 125$ olarak satın alınabilecek. Daha sonra bu rakamlar 189$ ve 4G destekli olan ise 229$ olacak.

 

Yani kısacası tüm özelliklere 95 $ sahip olmak güzel bir fikir gibi geliyor. Fakat sorulacak Asıl Soru? Hangi iPhone Kullanıcısı Bu özelliklere sahip olmak ister?

Çoğu iPhone kullanıcısı cihazlarıyla mutlu görünüyor ve muhtemelen “iyileştirmek” için böyle bir ürüne ihtiyaç duymuyor. Android özelliklerini denemek isteyen iPhone kullanıcıları isterlerse 100$’ın altındaki cihazlar ile bu meraklarını zaten giderebiliyor.

Yine de 32 günde 95 Bin dolarlık hedefini tutturmuş 102,941 dolarını zaten elde etmiş durumda bu yüzden bu yaz tüm merakımızı giderecek şekilde ortaya çıkacaktır.