Sosyal Medya

Sosyal Medya

Facebook’tan Yenilik!

Chrome için Facebook eklentisi, Facebook güzel bir yenilik daha.Facebook, Chrome web tarayıcısına özel yeni düğmelerini yayınladı.

Facebook, Chrome web tarayıcısına özel yeni düğmelerini yayınladı.

Facebook, içerik paylaşması, kaydetmesi ve etkileşimde bulunması için yeni yollar sunduğunu açıkladı. Platform dışındaki Beğen, Paylaş, Gönder, Takip Et, Tavsiye Et ve Kaydet butonlarının yenilenmesinin yanı sıra Chrome kullanıcıları artık tek bir tıkla web sitelerindeki içerikleri Facebook’a kaydedebiliyor ve paylaşabiliyor.

Chrome için Facebook eklentisi

Facebook’a Kaydet (Save to Facebook), web sitelerindeki makalelerin, videoların, tariflerin veya ürünlerin daha sonra incelenmek üzere Facebook’a kaydedilmesini sağlıyor.

İnsanlar, Facebook’a yer imi olarak kaydettikleri içeriklere herhangi bir cihazdan, istedikleri zaman erişebiliyor. Her ay 300 milyondan fazla insan tarafından kullanılan Facebook’un Kaydet özelliğini kullanıyor ve artık bu özelliği Chrome kullanıcıları da faydalanabiliyor.

Ücretsiz özellikler Chrome Web Mağazası’ndan indirilebiliyor.

Facebook’un diğer web sitelerindeki ‘Beğen’ butonundaki Facebook logosunun yerini beğenme ikonu aldı. Her iki tasarım için de niteliksel ve niceliksel testler yapan Facebook, beğenme ikonunun etkileşimi yüzde 6 artırdığını gördü. Facebook aynı zamanda tüm sosyal butonlarını da (Paylaş, Gönder, Takip Et, Tavsiye Et ve Kaydet) de güncelleyerek modernleştirdi. Artık Facebook’un tüm sosyal butonları daha temiz ve zarif görünüyor.