Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

FANUC standının misafirleri için kokteylleri CRX-10iA/L hazırlayacak

Dünyanın lider fabrika otomasyonu üreticilerinden FANUC, yeni mottosunu “Endüstri gelecekle buluşuyor” olarak belirleyen ve sektöründe bölgenin en büyük uluslararası sanayi fuarı olan WIN EURASIA 2023’e katılmaya hazırlanıyor.

FANUC standının misafirleri için kokteylleri CRX-10iA/L hazırlayacak

FANUC, CRX-10iA/L robotuyla WIN EURASIA 2023’e katılacak…

Dünyanın lider fabrika otomasyonu üreticilerinden FANUC, yeni mottosunu “Endüstri gelecekle buluşuyor” olarak belirleyen ve sektöründe bölgenin en büyük uluslararası sanayi fuarı olan WIN EURASIA 2023’e katılmaya hazırlanıyor. Fuarda fabrika otomasyonuna dair yenilikçi teknolojilerinden biri olan CRX-10iA/L ile yer alacak FANUC, robotun sunduğu avantajları uygulamalı olarak sergileyecek. CRX-10iA/L fuarda kendisini ziyaret eden katılımcılara istediği kokteyli hazırlayıp unutamayacakları bir deneyim de sunacak.

İmalat sürecine entegre ettiği çok yönlü teknolojilerle fabrika otomasyonuna çözümler üreten Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN EURASIA 2023 fuarına katılım gösterecek. İmalat sanayini bir araya getiren Avrasya’daki tek fuar olma özelliğine sahip WIN EURASIA’da CRX-10iA/L robotuyla ziyaretçilerini ağırlayacak olan FANUC, dünyanın en büyük ticaret global ağına katılma fırsatı da yakalayacak.

Kokteyller CRX-10iA/L’den…

Hafif ve programlaması kolay yapısıyla öne çıkan FANUC robotu CRX-10iA/L, fuarda standı ziyaret eden misafirler için seçtikleri kokteyli hazırlayacak. Fuar katılımcıları için hünerlerini sergileyecek CRX-10iA/L, kendisine entegre edilen 3D kamera sayesinde iş sürecindeki tüm görüntüler hareket halindeyken çekip uygulamada ciddi anlamda zaman tasarrufu sağlıyor. Binpicking işlemleri ise 2 boyutlu kameralara ek derinlik algılamaya sahip CRX-10iA/L ile daha kararlı ve hızlı çalışırken günümüz üretim sistemlerinin yükünü hafifletiyor.

FANUC, fuarda Salon 6 – Stant B160 numaralı alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

CRX-10iA/L on a black background

FANUC Hakkında:

FANUC, CNC kontrol sistemleri, robotlar, Robodrill (İşleme Merkezi), Robocut (Tel Erozyon), Roboshot (Plastik Enjeksiyon) gibi üretim makineleri için fabrika otomasyonunda dünya liderliğini üstleniyor. 1956’dan beri Japonya’nın Yamanaka Gölü yakınındaki Fuji Dağı eteğinde 1,7 milyon metrekarelik fabrikasında, otomasyon endüstrisi için; CNC kontrolör, robot ve makinelerin geliştirilmesine öncülük ediyor. Dünya çapındaki 271 iştiraki ve 8.200’den fazla çalışanıyla hizmet veren FANUC, müşterilerine satış, servis, teknik destek, Ar-Ge ve müşteri hizmetleri alanlarında yüksek kalitede hizmet sunuyor. Geleceğin fabrikasını yaratma hedefiyle dünya endüstrisi için nesnelerin endüstriyel internetini (Industrial IoT-IIoT) tasarlayan ilk firmalardan olan FANUC, geliştirdiği FIELD (FANUC Intelligent Edge Link and Drive) uygulaması ve robotları gerçek zamanlı izleme teknolojisi ‘Zero Down Time (ZDT)’ ile fabrika otomasyonuna yön veriyor.