Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

FANUC Tamir Merkezi ile uzun ekipman ömründe kurallar değişiyor

FANUC’un Türkiye’de 250 bin euro yatırım bütçesi ile kurduğu Tamir Merkezi, ilk günden bu yana servo motor, spindle motor, sürücü ve teach pendant tamirinin gerçekleştirilmesinde rol oynayıp firmalara tasarruf sağlıyor.

 

FANUC Tamir Merkezi ile uzun ekipman ömründe kurallar değişiyor

Dünyanın lider fabrika otomasyon üreticilerinden FANUC’un Türkiye’de 250 bin euro yatırım bütçesi ile kurduğu Tamir Merkezi, ilk günden bu yana servo motor, spindle motor, sürücü ve teach pendant tamirinin gerçekleştirilmesinde rol oynayıp firmalara tasarruf sağlıyor. FANUC’un Avrupa’daki ikinci tamir noktası konumunda bulunan merkez, yüzde 100 orijinal yedek parça ve yüksek hassasiyet garantisi vadediyor. Bir yıl tamir (yenileme) garantisi sunan merkezi geliştirmek adına çalışmalarını sürdüren FANUC, Sancaktepe’deki yeni fabrika yatırımı dahilinde mevcut Tamir Merkezi’ni 5 kat büyüterek daha fazla müşteriye hizmet vermeyi amaçlıyor.

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC’un Türkiye’deki uzun soluklu stratejisi doğrultusunda 2020 yılında hizmete aldığı Tamir Merkezi, ekipmanının ömrünü uzatarak üretimde verimlilik ve tasarruf elde etmek isteyen firmalara avantaj sağlıyor.

Motor Repair. Before and after. FANUC Europe Repair Center.

 

Yaklaşık 500 metrekare alanda Avrupa’daki Tamir Merkezi ile birebir konseptte oluşturulan merkezde CNC makinelerde bulunan servo motor, sürücü, kart ürünlerine ek olarak FANUC robotlarında mevcut servo motor, sürücü, kart, teach pendant gibi ürünlere tamir hizmeti veriliyor.

FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit

FANUC güvencesiyle daha profesyonel, hızlı ve ekonomik çözüm

Özellikle son yıllarda otomotiv, otomotiv yan sanayi, medikal ve seri imalat gibi lokomotif sektörlerde gözle görülür derecede bir hareketlilik olduğunu ifade eden FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit,

“Firmaların fabrika otomasyonu ve robot yatırımları Türkiye’de en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Bununla doğru orantılı olarak ülkemizdeki firmalara sunduğumuz servis, bakım, eğitim ve retrofit gibi satış sonrası hizmetlerimizle sanayiyi destekleyip geniş kapsamlı bir konseptle yenilikçi çözümler üretiyoruz. Bu anlayış doğrultusunda hizmet veren FANUC Türkiye Tamir Merkezi de kullanıcılara zaman ve maliyet kayıpları yaşatan, profesyonellikten uzak çözümler yerine FANUC kalitesinde profesyonel, hızlı ve ekonomik tamir hizmetini sunuyor. Bu sayede üretimdeki kayıplarını minimize eden müşterilerimiz, verimliliklerini ve kazançlarını artırıyor” dedi.

Tamir edilen ürünler bir yıl garanti ile teslim ediliyor

Hızlı tespit, teklif, tamir ve teslimat süreci sayesinde minimum duruş süresini garanti ettiklerini belirten Yiğit, FANUC Türkiye Tamir Merkezi’nin sunduğu avantajlara dair şunlar söyledi:

“Rekabetçi fiyat ile rakipsiz kalite sunduğumuz Tamir Merkezi’mizde ürünün tamirini orijinal üretici tarafından belirtilen güncelleme ve geliştirmeler ile gerçekleştiriyoruz. Tabii bu noktada tamir sürecinin olmazsa olması yüzde 100 orijinal yedek parça kullanım garantisi oluyor. Mühendis ekibimizin uzmanlaşmış test ekipmanlarını kullandığı süreç boyunca yalnızca tamirle yetinmiyor, otomatik temizleme ve boyama işlemini de gerçekleştiriyoruz. Tamir ettiğimiz ürünleri de yenilenmiş olarak sıfır kutusunda bir yıl ürün garantisi ile teslim ediyoruz. Amacımız, FANUC kalitesini satış anı ve kullanım süresinin yanı sıra satış sonrası süreçte de sürdürülebilir kılmak.”

Motor Repair. FANUC European Repair Center.

Tamir Merkezi yakında 5 kat daha büyük hacim ve kapasiteye sahip olacak

FANUC Türkiye Tamir Merkezi’nin yakın zamanda daha geniş bir alanda hizmet vereceğini açıklayan Yiğit,

“Sancaktepe’de devreye alacağımız yeni fabrika ve teknoloji merkezinde sona yaklaşıyoruz. Buraya geçmemizle birlikte Tamir Merkezi’mizin de kapasitesinde büyük bir artış olacak. Müşterilerimizin mevcut ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve global rekabette daha başarılı olmasını sağlamak için faaliyete başlayacak yeni binamızda Tamir Merkezi’miz 5 kat daha büyük bir hacim ve kapasiteye sahip olacak. Böylelikle biz de aynı anda çok daha fazla müşterimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.