Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Fark ettirmeden başkalarının telefonunu uzaktan nasıl kontrol edebilirim?

MoniMaster iOS Monitoring en gelişmiş cep telefonu gözetleme uygulaması olarak şu anda piyasadaki kullanımı en kolay, en doğru takip uygulamalarından birisi. iOS için Dünyanın En Güçlü Takip Uygulaması...

Fark ettirmeden başkalarının telefonunu uzaktan nasıl kontrol edebilirim?

Fark ettirmeden çocuğumun iPhone telefonunu uzaktan nasıl kontrol edebilirim?

En güvenli akıllı telefonlardan birisi olan iPhone’u bile her yerde ve her zaman izleyebilirsiniz. MoniMaster iOS Monitoring en gelişmiş cep telefonu gözetleme uygulaması olarak şu anda piyasadaki kullanımı en kolay, en doğru takip uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde dünyanın her yerinden çocuklarınızı, çalışanlarınızı veya ortaklarınızı takip edebilirsiniz.

Yapılan çeşitli araştırmalar gösteriyor ki,  dünya genelinde gençlerin yüzde 87’e yakının iPhone kullanıyor.  Çocuklarını online dünyanın kötülüklerinden korumak isteyen anneler ve babalar ise bu cihazlara uygun takip uygulamaları arayıp duruyor. Bu konuda Jailbreak olmadan kullanılabilen en iyi çözümlerden birisi ise MoniMaster’dan geldi. Gelin konum takip etme konusunda ideal çözümlerden birisi olan MoniMaster’ın Monimaster for iPhone çözümüne birlikte bir göz atalım.

Öncelikle Neden iPhone’u İzlemek İçin MoniMaster’ı Seçmeliyiz?

Uygulama, sıkça kullandığımız sosyal medya uygulama mesajları, medya dosyaları da dahil 20’den fazla dosya türünü izlemeyi destekliyor.

Herhangi bir şekilde JailBreak yapmaya gerek duymadan veri güvenliğini sağlıyor  ve izleme başarı oranını artırıyor.  İzlenen tüm dosyalar diğer rakip uygulamaların aksine yerel makinanıza rahatlıkla aktarılabiliyor.

Üstelik yıllık aboneliklerde aylık ücret sadece $9,16′ ki bu rakiplerine göre iphone konum takip uygulamaları arasında onu oldukça bütçe dostu sınıfına sokuyor.

Elbette bu fiyatın içerisinde sorunsuz iPhone konum takibi için 24×5 teknik desteğini de satın almış oluyorsunuz.

 

 

MoniMaster for iOS’un Güçlü Özellikleri Neler?

Sosyal Uygulama İzleme: Güvenebileceğiniz mükemmel bir yardımcı asistan uygulaması olan MoniMaster, izlenen iPhone’da 20’den fazla bilgi türünü kolayca izleyebiliyor.

Mesaj Okuma: WhatsApp, WeChat, LINE, Viber, QQ ve Kik sohbet geçmişinin yanı sıra medya dosyalarının, emojilerin ve daha fazlasının izlenmesini destekliyor.

iPhone Metin Dosyalarını Kontrol Etme: iPhone’un Hatırlatıcıları, Takvimleri ve Notları verilerini görüntüleme desteği sunuyor.

Aramaları ve Kişileri İzleme:  Gelen ve giden tüm aramaları isimleri, zaman damgaları ve arama süresiyle kolayca izleyebilir. Tüm kişiler rahatça kontrol edilebilir.

Medya Dosyalarını Kontrol Etme: Fotoğraflar, videolar ve sesli notlar dahil olmak üzere hedef iPhone’da depolanan her türlü multimedya dosyasını kontrol edebilirsiniz.

Safari ve Yer İşaretlerini Görüntüleme: Hedef kişinin çevrimiçi olarak neye göz attığını keşfetmek için tüm Safari arama geçmişlerini ve yer işaretlerini görüntüleyebilirsiniz.

 

Jailbreak Gerekmeden iPhone’u İzlemek İçin Yapmanız Gereken 3 Adım!

 

  1. Kaydolun ve Satın Alın: Önce kaydolun ve satın almak istediğiniz planı seçin.
  2. İndir ve Yükle: iOS Uygulamasını indirmek için Kurulum Kılavuzunu izleyin.
  3. İzlemeye Başlayın: Yedekleme dosyalarını tarayın ve ardından izlemeniz için verileri görüntüleyin.

MoniMaster iOS Monitoring Nasıl Kurulur?

https://www.youtube.com/watch?v=Ak0SK7fVhGw&t=49s

iPhone/iPad/iPod Nasıl İzlenir?

İşte hedef Apple cihazlarını gizlice izlemek için MoniMaster’ın nasıl kullanılacağına dair size bir rehber.

Apple Cihazlarını İzlemeden Önce İhtiyacınız Olanlar:

  1. iOS İzleme için geçerli bir MoniMaster hesabına kaydolmanız gerekiyor.
  2. MoniMaster iOS uygulamasını bilgisayara indirmeniz ve yüklemeniz gerekiyor.
  3. Verileri yedeklemek için hedef Apple cihazlarına erişmeniz gerekebilir.

 

iOS izleme kılavuzu

1. Geçerli Bir Hesap Oluşturun:

Gerçek bir e-posta adresi kullanarak geçerli bir hesaba kaydolmak için “Sign Up” linkimize tıklayın. Bu iOS izleme uygulamasının tüm özelliklerine erişmek için bir lisans satın alın. Ardından, sonraki işlemler için “My Products” sayfasına yönlendirileceksiniz.

2. Yapılandırmayı Tamamlamak için Kurulum Kılavuzunu takip edin:

“My Products” sayfasında satın almış olduğunuz planı görebilir ve  “Setup Guide” butonuna tıklayabilirsiniz. Uygulamayı kurmak için nasıl indirip kuracağınızı öğrenmek için talimatları dikkatlice okuyun.

Buradaki ana adımlar ise şöyle özetlenebilir,

  • Uygulamayı indirin ve hedefin bilgisayarına kurun,
  • Yedekleme verilerini tarayın..

3. Kurulumunuzu Doğrulayın ve Web Uygulamasında İzlemeye Başlayın

  • Kurulum ve kurulumu hedef bilgisayarda tamamladıktan sonra “Setup Guide” sayfasının en altında bulunan “Verify Setup” butonuna tıklamayı unutmayınız.
  • Ardından web uygulamasında mevcut tüm veri türlerini (Mesajlar, Arama Günlükleri, WhatsApp vb.) kontrol edebileceksiniz.
  • İzlenen veriler için bir rapor oluşturmak veya bilgisayarda bir rapor oluşturmak için “Export” düğmesine dokunabilirsiniz.

 

MoniMaster iOS İzleme Fiyatlandırması ve Planları Neler?

Monimaster for iPhone için 3 farklı plan mevcut. Bunlar aylık, üç aylık ve yıllık planlar. Yıllık plan yukarıda belirttiğim gibi en uygun olanı ve aylık $9.16.  Aylık planda $39.99 iken Üç aylık planda aylık ödemeler $19.98 oluyor. MoniMaster for iPhone ait abonelik planlarına buradan bakabilir,  dilerseniz şimdi satın alabilirsiniz.

Sonuç:

MoniMaster iOS Monitöring özellikle iPhone’da kullanabileceğiniz en iyi takip uygulamalarından birisi. Uygun fiyatlı abonelik paketleri ve 24×5 saati kullanım desteği ile dikkat çekiyor. Uygulamayı yüklemek ve kullanmak oldukça kolay. 20’den fazla dosya türünü desteklemesinin yanında sosyal medya uygulamalarının mesajlarının da takibi mümkün olması dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor.

Özellikle çocuklarını takip etmek isteyen Ebeveyn’ler için ben oldukça faydalı bir yardımcı araç olarak görüyorum. Bu nedenle MoniMaster for iPhone’u kullanıcılarımıza tavsiye ediyoruz. 

 

Aşağıya ise uygulamanın Android için olan kullanım videosunu ekliyorum.

MoniMaster for Android Monitoring Tutorial Video: