Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Fazla’ya Yılın Çevre ve İklim Girişimi Ödülü

Girişim ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getiren dijital platform StartupCentrum tarafından düzenlenen Girişimcilik Ekosistemi 2022 Ödülleri töreninde Fazla, Yılın Çevre ve İklim Girişimi Ödülü'nün sahibi oldu.

Fazla’ya Yılın Çevre ve İklim Girişimi Ödülü

Girişim ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getiren dijital platform StartupCentrum tarafından düzenlenen Girişimcilik Ekosistemi 2022 Ödülleri töreninde Fazla, Yılın Çevre ve İklim Girişimi Ödülü’nün sahibi oldu.

 

StartupCentrum tarafından düzenlenen Girişimcilik Ekosistemi 2022 Ödülleri kapsamında yılın yıldız girişimleri ve ekosistem oyuncuları iki farklı başlıkta değerlendirilerek ödüller sahiplerine verildi.  Toplam 22 farklı kategoride 185 binden fazla oy kullanılan halk oylaması ödüllerinde, yılın “Çevre ve İklim Girişimi Ödülü”nün sahibi Fazla oldu.

30 Ocak akşamı Hilton İstanbul Kozyatağı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde ödülü Fazla Pazarlama Müdürü Koray Koçer teslim aldı.

Aldıkları ödülden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Fazla Pazarlama Müdürü Koray Koçer,

“6 yıldan uzun süredir devam ettiğimiz Dünyamızı kurtarma yolculuğunda hem küresel hem de yerel çapta birçok ödül aldık, çok değerli başarılara imza attık. Fakat bu ödülün yeri bizler için çok ayrı. Kurumlar arası (B2B) iş modelimiz ile yarattığımız etkinin halk tarafından görünüyor ve destekleniyor olması tarif edilemez bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Bu zamana kadar Türkiye’nin dört bir yanında yarattığımız etki ile oluşturduğumuz farkındalığı görmek doğru yolda yürüdüğümüzü bizlere bir kez daha hatırlattı. Atık oluşumunu önlemek ve var olan atıkların en yüksek fayda ile döngüsel ekonomiye kazandırılmasını sağlamak için yaptığımız çalışmaları ülkemiz sınırları dışına taşırken arkamızda böyle bir desteğin olduğunu bilerek her zamankinden güçlü adımlarla ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.