Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Fiba Commercial Properties Perakende Günleri’nde projelerini anlattı

Türkiye’de ve yurt dışında birçok ticari gayrimenkul projesinin kiralama ve yönetim faaliyetlerini sürdüren Fiba Commercial Properties 1 – 2 Haziran 2022 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı.

Fiba Commercial Properties Perakende Günleri’nde projelerini anlattı

FİBA CP YENİ PROJELERLE ATAKTA…

Türkiye’de ve yurt dışında birçok ticari gayrimenkul projesinin kiralama ve yönetim faaliyetlerini sürdüren Fiba Commercial Properties 1 – 2 Haziran 2022 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı. Fiba CP CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, çalışmalarının her adımında tüm paydaşlara fayda yaratmaya odaklandıklarını ve yeni projelerle birlikte Fiba CP ekosisteminin kazandırmaya devam edeceğini ifade etti.

Ülkemizin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP), 1 – 2 Haziran 2022 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı. Standında paydaşlarıyla son gelişmeleri ve proje bilgilerini paylaşan Fiba CP, yeni projelerin heyecanını da katılımcılarla paylaştı.

Fiba CP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Fiba CP’nin tüm projelerdeki odağının yatırımcı, marka ve topluma yönelik katma değer üretmek olduğunu vurguladı. Kahraman, yeni projelerle birlikte Fiba CP ekosisteminin kazandırmaya ve toplumsal fayda yaratmaya devam edeceğini söyledi.

 

Fiba CP yeni projelerle büyüyor

Fiba CP, 2022 itibariyle 4 ülkede, 11 AVM, 700.000 m2’den fazla kiralanabilir alan, 5 rezidans, 4 ofis binası, 3 sinema kompleksi ve otel yatırımı ile faaliyet gösteriyor. 2022 yılında Bursa’nın yeni cazibe merkezi olmaya aday gösterilen DownTown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin AVM alanının yönetimi ve kiralamasını üstlenen Fiba CP yeni proje hazırlıklarını sürdürüyor. Fiba CP yine Bursa’da, şehrin en yüksek ofis projesi olan Sky Tower’ın kiralama ve yönetim süreçlerini üstlendi. Fiba CP ekibinin yönetim ve kiralama konularında değer katmaya hazırlandığı bir diğer proje ise Antalya’da olacak.

Yurdaer Kahraman

Projelerle ilgili bilgi veren Yurdaer Kahraman

“Bursa’daki projelerimizden olan Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin yönetimi ile 360 derece hizmet anlayışımız ve sektördeki öncü tecrübelerimizle fark yaratmaya devam edeceğiz. Bursa’nın ilk ve en büyük karma yaşam merkezi olan Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi yatırımcısı Atış Yapı ile oluşturduğumuz sinerji, gelecek dönemde de kuracağımız global çaptaki iş birliklerimiz için bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Kısa süre içinde sektöre, Bursa ve Antalya’daki diğer projelerimizi de tanıtıyor ve kazandırıyor olacağız” dedi.

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış da ‘’Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi yönetiminin Fiba Grubu iştiraki olan sektörün önde gelen firmalarından Fiba CP de olmasından mutluluk duyuyoruz. Bundan sonraki projelerimizde de Fiba CP ile uzun soluklu ve stratejik bir işbirliği gerçekleştirmeyi planlıyoruz “ dedi.

AVM’ler moral ve motivasyon kaynağı

Yurdaer Kahraman, AVM’lerin günümüzde toplumsal moral ve motivasyon için çok önemli olduğunu ve özellikle son 10 yıldır AVM misyonunun alışverişi aştığını ifade etti. Pandemi sürecinde karantina sonrası AVM yoğunluğunu anımsatan Kahraman, “Pek çokları o dönem AVM’lere yönelik talebi tüketim toplumunun olumsuz bir yansıması olarak tahlil etti. Bize göre bu eğilim, insanların kalabalığa karışma, sosyalleşme ve rutine olan özlemlerinin bir göstergesiydi. AVM’ler sadece kozmetik veya giyim satın alınan alanlar değil, kent kalbinin attığı noktalar, çağımızın meydanları. Dünyadaki tüm AVM’lerimizin yüzde 99 doluluk oranı bunu gösteriyor” dedi. Kahraman bu yaklaşımın, toplumsal mesajların verilmesinde ve örnek olmak konusunda AVM’lerin misyonlarını bir adım ileri taşıdığını söyledi. Yurdaer Kahraman, proje yönetiminin tüm adımlarında sürdürülebilirlik merceği kullanmanın bir trend değil, yaşamsal bir gereklilik olduğuna dikkat çekti. Kahraman, gelecek nesillere sadece kaliteli ya da eğlenceli değil aynı zamanda yaşayan ve üreten AVM’ler bırakmanın esas olduğunu ifade etti.

Ticari gayrimenkullerin verimliliğini ve performansını yükseltme hedefiyle Türkiye ve dünyada; alışveriş merkezi, ofis, rezidans, otel ve sinema yatırımları yapan FİBA Commercial Properties (Fiba CP) hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.