Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Formula 1 Tutkunları İçin Yepyeni Oyun: Red Bull Tryouts

Red Bull’un yeni oyunu Red Bull Tryouts, motor sporları severlere yarış pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanıyor.

Formula 1 Tutkunları İçin Yepyeni Oyun: Red Bull Tryouts

 

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebilecekleri Red Bull Tryouts heyecanı başladı. Hafıza, refleks ve odaklanma becerilerinin ölçüldüğü 3 ayrı bölümün yer aldığı oyunda her haftanın birincisi Red Bull Racing ürünlerinin sahibi olacak. Altı hafta boyunca sürecek olan Red Bull Tryouts’ta en yüksek puanı elde eden kişi ise Red Bull Ring’de  sürüş deneyimi kazanacak. Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts oynanabiliyor.

 

Red Bull’un yeni oyunu Red Bull Tryouts, motor sporları severlere yarış pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanıyor. Yarış anına değil yarış öncesi hazırlık aşamasına dikkat çeken ve 3 aşamadan oluşan oyunda, her F1 pilotunun sahip olması gereken hafıza, refleks ve odaklanma becerileri ölçülüyor.

Altı hafta boyunca devam edecek olan Red Bull Tryouts’ta en yüksek puanı yapan kişi, bir arkadaşı ile unutulmaz bir Red Bull Ring sürüş deneyiminin sahibi olurken haftanın birincileri ise Red Bull Racing ürünleri kazanıyor.

Formula 1 heyecanı ağustos ve eylül aylarında hızla devam ederken 27 Ağustos’ta Galataport’ta gerçekleşecek Hollanda Grand Prix’sinde kurulacak oyun alanlarında Red Bull Tryouts da deneyimlenebilecek.

Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts  adresinden oynanabiliyor.