TeknoTalk

Fortinet, Dünyanın En Hızlı Kompakt Güvenlik Duvarını Tanıttı!

Fortinet, Hiper Ölçekli Veri Merkezleri ve 5G Ağları için Dünyanın En Hızlı Kompakt Güvenlik Duvarını Tanıttı

Yeni FortiGate 4800F serisi hiper ölçekli güvenlik duvarları, işletmelerin ve mobil ağ operatörlerinin aynı anda daha fazla uygulama çalıştırmasını sağlarken, fiziksel ayak izlerini azaltıyor ve ağların daha etkin bir şekilde korunmasını mümkün kılıyor.

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri olan hiper ölçekli müşterilerinin ve 5G mobil ağ operatörlerinin gereksinimlerini karşılamak üzere güvenlik, ölçek ve performans için yeni standartlar belirleyen FortiGate 4800F serisi hiper ölçekli güvenlik duvarlarını tanıttı.

Fortinet’in yedinci nesil ağ işlemcilerinden (NP7) 16’sı ile güçlendirilen FortiGate 4800F, saniyede ortalama 19 kat daha fazla bağlantıyı destekleme gibi yetenekleriyle rakip çözümlerden 34 kat daha iyi performans sağlıyor ve Security Compute Rating‘e göre herhangi bir kompakt güvenlik duvarının sahip olabileceği en yüksek performans rakamlarını ortaya koyuyor.

Bu çıktılar göz önünde bulundurulduğunda, Fortinet’in güvenlik performansında mümkün olanın sınırlarını zorlama taahhüdü, şimdiye kadarki en güçlü kompakt güvenlik duvarı olan FortiGate 4800F’i ortaya çıkarmasını sağladı. 4RU kasa ve 400GbE, 200GbE ve 50GbE arayüzleri ile Fortinet’in amiral gemisi güvenlik duvarı serisinin bu en yeni modeli, mobil ağ operatörlerini aşağıdaki yeteneklerle 5G ağlarını güvence altına almasını sağlıyor:

FortiGate 4800F ayrıca hiper ölçek veri merkezleri için aşağıdaki kabiliyetleri içeren hiper ölçekte güvenlik sunuyor:

Exit mobile version