TeknoTalk

Fortinet Gartner’ın Raporunda Ağ Güvenliği ve LAN Kenarını Birleştiren Tek Şirket!

Fortinet Gartner’ın Bu Yılki Kablolu ve Kablosuz LAN Erişim Altyapısı Magic Quadrant Raporu’nda Vizyoner Olarak Duyuruldu

Fortinet, Ağ Güvenliğini ve LAN Kenarını Birleştiren Tek Şirket Olarak Öne Çıkıyor

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet®, Gartner’ın 2020 yılı Kablolu ve Kablosuz LAN Erişim Altyapısı Magic Quadrant Raporu’nda Vizyoner kategorisinde yer aldığını duyurdu.

Fortinet’in vizyonunda aşağıdaki temel ilkeler yer alıyor:

Fortinet’in yaklaşımı, FortiGate Yeni Nesil Güvenlik Duvarı’nın özelliklerinden faydalanan LAN kenarını özel bir şekilde sunmasını sağlıyor. Bu kapsamda şirketler, yönetimi, hizmete almayı ve gözetimi kolaylaştıran birleşik görünürlük ve merkezi yönetim sunuyor.

Fortinet, Müşterilerinin En Büyük LAN Güçlüklerini Çözüyor

Fortinet Gartner Peer Insights Kablolu ve Kablosuz LAN Erişim Altyapısı Müşterilerin Tercihi listesinde 3 yıl üst üste yer aldı. Gartner’ın bu yılki Müşterilerin Tercihi, doğrulanmış son kullanıcı profesyonellerin sağlayıcıları sıralamasıyla oluşturuldu. Sıralama oluşturulurken son kullanıcı değerlendirme sayısı ve sağlayıcının genel kullanıcı derecesi göz önünde bulunduruldu. Fortinet’e göre müşteriler gelen bu ek doğrulama, şirketin LAN Kenarında sunduğu kolay, güvenli ve ölçeklenebilir yaklaşımın müşterileriyle uyumlu olduğunu gösteriyor. Güvenlikten güç alan Ağ gücünü ve sektör öncüsü FortiGate Yeni Nesil Güvenlik Duvarları’nı geliştiren Fortinet, yerleşkeleri, şubeleri ve uzaktan çalışanları kapsayan tüm hizmete alımların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ölçeklenebilen bir LAN Kenar çözümü sunuyor.

Fortinet Ürünler Kıdemli Başkan yardımcısı ve CMO’su John Maddison, konuyla ilgili şunları söylüyor;

“LAN Kenar bağlantısı, dijital inovasyonun temelini atıyor ancak karmaşıklığı sebebiyle desteklemek ve korumak genellikle zor oluyor. Fortinet teknolojisi, kurumların ağ altyapılarını ve güvenlik mimarilerini birbiriyle entegre ederek yönetimini kolaylaştırıyor ve güvenliğini artırıyor. Fortinet olarak Güvenlikten güç alan Ağ yaklaşımımızı uygulama becerimiz sayesinde müşterilerimize kolaylaştırılmış, güvenli, hızlandırılmış ağ ve kullanıcı deneyimi sunabiliyoruz. Dahası, Güvenlikten güç alan Ağ yaklaşımımız sayesinde Gartner’ın bu yılki Kablolu ve Kablosuz LAN Erişim Altyapısı Magic Quadrant Raporu’nun Vizyoner kategorisinde yer alan iki şirketten birisi olduk.”

Exit mobile version