Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Fortnite Android Sürümü Galaxy Note 9 Lansmanına Özel Olacak

Fortnite 30 gün boyunca Galaxy Note 9 özel kullanıma sunulacak. Fortnite Android Sürümü Galaxy Note 9 Lansmanında Ortaya Çıkabilir.

Merakla Beklenen Fornite Android Sürümü Samsung Unpacked 2018 ile gün yüzüne çıkabilir.

Fortnite Android Sürümü Galaxy Note 9 Lansmanında Ortaya Çıkabilir. Fortnite’in android sürümünü lansmanı Galaxy Note 9’a özel olabilir.

Mayıs ayında yapılan Fortnite android sürümü için merakla bekleyenler için iyi haber 9to5Google‘dan geldi. İlgili habere göre oyunun yeni sürümü ilk kez yakında duyurulacak yeni Samsung Galaxy Note 9‘da kullanılabilecek.

Yeni amiral gemisi telefon 9 Ağustos’ta resmi olarak duyurusundan 14 Ağustos’ta ilk müşterileri teslim edilmesi; 24 Ağustos’ta ise tüm mağazalarda satılmaya başlaması bekleniyor.

Fortnite Android Sürümü Galaxy Note 9 Lansmanında Ortaya Çıkabilir

Fortnite 30 gün boyunca Galaxy Note 9 özel kullanıma sunulacağı diğer android cihazların kullanımına ise Eylül ayının ortasına veya sonlarına doğru başlanacağını bildirdi.

Ayrıca Note 9’u önceden sipariş edenlerin, oyuncuların gerçek parayla satın aldıkları 100 dolarlık 150 dolarlık V-Bucks, Fortnite’ın sanal parasını alacağı bildiriliyor.

Battle Royal tarzı oyunun Android sürümü ile çok daha fazla kullanıcıya sahip olacağın kesin. Mart ayından bu yana iOS platformunda 150 Milyon dolarlık bir paya sahip oldu.