Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Fortnite için Kaçırılmayacak Nintendo Switch Paketi

Fortnite için Kaçırılmayacak Nintendo Switch Paketi

Nintendo’nun Fortnite için hazırladığı özel pakette Nintendo Switch; Joy-Con kontrolörler, kontrolör grip ve içerisinde tüm eşyalarıyla birlikte özel bir karakter ve 1000 V-Papel olan Fortnite Double Helix Bundle bulunuyor.

Dünyanın önde gelen konsol üreticilerinde Nintendo ile yenilikçi oynanışı ve renkli dünyasıyla battle royale türüne damgasını vuran Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games, oyun serverler için çok cazip bir paket hazırladı. Nintendo Switch almayı planlayan Fortnite hayranlarının kaçırmaması gereken pakette oyuncuları sevindirecek sürprizler bulunuyor.

Nintendo’nun Fortnite Double Helix adını verdiği bu özel paketin içinde bir adet Nintendo Switch konsol, iki adet Joy-Con kontrolör, bir adet Joy-Con grip ve diğer aksesuarlar bulunuyor. Bu paketi özel kılan şey ise oyuncuların Nintendo Game Store’dan Fortnite’ı ücretsiz olarak indirdiklerinde kazanacakları benzersiz hediyeler. Fortnite Double Helix paketini alan oyuncular siyah, beyaz ve kırmızı tonların hâkim olduğu özel bir karakter kıyafeti; sırt süsü, planör ve kazma elde edecekler.

Bu özel paketi satın alan kullanıcılar tüm bu eşyalar yanında 1000 V-Papel’in de sahibi olacaklar. Oyuncular bu V-Papeller ile Fortnite’ın oyun içi mağazasından kıyafetler, danslar ve Savaş Paketleri gibi eşyalar alabilecekler.

Nintendo Switch’in Türkiye’deki dağıtım haklarını elinde bulunduran CD Media’nın; Türkiye’de de satışa sunmayı planladığı Fortnite Double Helix paketinin fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz kesinlik kazanmış değil.