Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Forza Street, PC ve Mobil Kullanıcılar için Bedava Geliyor

Forza Street Android ve iOS için ücretsiz yarış oyunu. Microsoft PC ve Xbox dışındaki ilk Forza Serisini ücretsiz kullanıma sürüyor.

Forza Street, Şimdi PC ve Mobil Kullanıcılar için Bedava

Mobil ve PC Odaklı ücretsiz – bedava oyun PC sürümü için kullanıma sunuldu. Forza serisinde iOS ve Android’e gelen ilk oyun. Forza Street.

Microsoft, Windows 10’da ücretsiz oynanabilen bir Forza oyununu piyasaya sürdü ve bu yılın ilerleyen günlerinde iOS ve Android’de de ücretsiz bedava kullanıma sunacak. Dolayısıyla Forza_Street PC veya Xbox dışındaki ilk Forza Serisi olacak. Oyunun mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Forza Street

Forza Street’te (Miami Street adlı bir oyunun biraz düzeltilmiş versiyonu), bir dakikadan az süren yarışlara katılabilir veya daha uzun bir kampanyaya katılabilirsiniz. Arabaları ilerledikçe toplayacaksınız.

Microsoft Turn 10 Studios, oyunu nerede olursanız olun yarışa girmeyi kolaylaştırmak için basitleştirilmiş, zamanlamaya dayalı kontrollerle tasarlamış. Hızlandırmak ve frene basmak için bir düğmeyi (veya telefonunuzun ekranındaki parmağı, göründüğü gibi) basılı tutmanız gerekir.

Özellikle toplu taşıma araçlarında vakit geçirmek için fazla yorulmadan kontrol edebileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunu fena olmaz hani.

Windows Central

Microsoft