Sosyal Medya

Donanım

Fujitsu’nun 11’inci Nesil Masaüstü Bilgisayarları ve İş İstasyonları

Fujitsu'nun 11’inci Nesil Masaüstü Bilgisayarları ve İş İstasyonları, İş Hayatınızı Bir Üst Seviyeye Taşımaya Yardımcı Oluyor.

Fujitsu’nun 11’inci Nesil Masaüstü Bilgisayarları ve İş İstasyonları, İş Hayatınızı Bir Üst Seviyeye Taşımaya Yardımcı Oluyor

Fujitsu, evden çalışanların ihtiyaç duyduğu çeviklik, güç ve esnekliği karşılamak için tasarlanmış yeni nesil masaüstü bilgisayarları ve iş istasyonlarını duyurdu. Dünya çapında evden çalışan milyonlarca insanın ihtiyaçlarına odaklanan Fujitsu, daha az güç tüketen ve fısıltı sessizliğinde çalışan, ancak performanstan ödün vermeyen yeni nesil cihazlarını piyasaya sürdü.

11’inci nesil Fujitsu ESPRIMO masaüstü ve CELSIUS iş istasyonlarının tüm serisi, şimdi en son Intel yonga seti ve 11’inci Nesil Intel Core işlemcileriyle daha yüksek performans ve azaltılmış güç tüketimi sağlıyor.

Serinin öne çıkan ürünleri arasında FUJITSU ESPRIMO G5011 göze çarpıyor. Bu şık, ultra kompakt mini masaüstü bilgisayar, yalnızca 0,86 litrelik hacmiyle yerden tasarruf sağlayan, ince bir gövdeye sığdırılmış durumda. Bir ekranın arkasına veya bir masanın altına konmak için ideal olan ESPRIMO G5011, ortak çalışma alanları, toplantı odaları, konferans salonları ve okul sınıflarının yanı sıra evden çalışanlar için mükemmel bir seçim.

Fujitsu’nun yeni serisinde yer alan CELSIUS W5011, giriş seviyesi masaüstü iş istasyonları arasında dünyanın en fazla genişletilebilir ürünleri arasında yer alıyor. CELSIUS W5011, multimedya, CAD, CAE, tasarım ve animasyon dahil olmak üzere birçok zorlu uygulama senaryoları için son derece yeterli. Güçlü Intel Xeon W-1300 işlemciler, bellek ve I/O (okuma ve yazma) hızındaki iyileştirmeler sayesinde yüksek performansa sahip. Ek olarak, NVIDIA RTX A50002’ye kadar çift yuvalı, tam uzunlukta RTX grafik kartlarının yerleşimi sayesinde kristal netliğinde, süper pürüzsüz grafik performansı elde ediliyor. Yeni model aynı zamanda devasa veri depolama kapasitesine sahiptir ve PCIe Gen4 NVMe SSD’ler ile büyük veri dosyalarıyla sorunsuz çalışmayı sağlayarak yüksek hızlı veri aktarımı sağlar.

Fiyatlandırma ve erişim

Yeni, 11’inci nesil FUJITSU ESPRIMO ve CELSIUS istemci bilgi işlem cihazları siparişe hazır. Fiyatlandırma, spesifikasyona ve pazara göre değişir.