Sosyal Medya

Donanım

GALAX Ekran Kartları Türkiye’de!

Gaming.Gen.TR / Beta Oyun Teknoloji A.Ş. teknoloji severlerin yakından tanıdığı GALAX markasının resmi distribütörü oldu.

GALAX Ekran Kartları Türkiye’de!

 

Gaming.Gen.TR / Beta Oyun Teknoloji A.Ş. teknoloji severlerin yakından tanıdığı GALAX markasının resmi distribütörü oldu.

 

GALAX, 1994 yılından beri bilgisayar donanımında en son ve en yenilikçi teknolojileri tüketicilerin beğenisine sunuyor. Şimdi ise Türkiye’deki teknoloji tutkunları, Gaming.Gen.TR güvencesi altında bu eşsiz ürünlere erişebilecek.

Avrupa’da KFA2 adıyla bilinen GALAX, ekran kartlarında sadece NVIDIA chipseti sunmakta. Bu chipsetler, oyun severler için mükemmel bir deneyim sunuyor. En güncel GeForce RTX 40 serisi ekran kartlarına Gaming.Gen.TR web sitesi üzerinden kolayca göz atabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. İlerleyen süreçlerde ekran kartlarına ek olarak gaming ekipman, monitör ve çeşitli bilgisayar bileşenlerini de Gaming.Gen.TR’de göreceğiz.

GALAX, sadece performansıyla değil, aynı zamanda yenilikçi tasarım ve özellikleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle GALAX tarafından özel olarak tasarlanan Xtreme Tuner Plus adlı telefon uygulaması, kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu uygulama sayesinde, GALAX marka ürünlerinizin RGB aydınlatmalarını, fan hızını ve çalışma sıcaklığını rahatlıkla kontrol edebilir, isteğinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz.

GALAX RTX 40 serisinin soğutma ve oyun performansını merak ediyorsanız, işte test sonuçları;

Bunun yanı sıra, Gaming.Gen.TR üzerinden gerçekleştireceğiniz GALAX ekran kartı alışverişlerinde size özel birçok ayrıcalık da sizleri bekliyor. Üstelik 2 yıllık garanti süresince herhangi bir arıza durumunda birebir değişim garantisiyle satın alımlarınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

GALAX ekran kartlarının sunduğu benzersiz deneyimi yaşamak, ürün çeşitlerini incelemek ve Gaming.Gen.TR’nin size özel sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmak için web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

 


Gaming.Gen.TR / Beta Oyun Teknoloji A.Ş. bilgisayar sektöründe 10 yılın üzerinde profesyonel olarak çalışmış, tecrübeli bir ekip tarafından sadece gaming odağında çalışmak üzere kurulmuştur.

Daha öncesinde, hem kurumsal müşterilere hizmet veren hem de bütün pazar yerleri üzerinden ürün satışı gerçekleştiren Gaming.Gen.TR’de kendini kanıtlamış ve global markaların oyuncu monitörleri, laptoplar, ekipmanlar ve hazır oyuncu sistemleri gibi birçok ürüne ulaşabilirsiniz.

Gaming.Gen.TR online üzerinden son kullanıcılara verdiği hizmeti aynı şekilde Ümraniye’de bulunan deneyim odaklı mağazasında da sağlamaktadır.