Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Galaxy Note 7’nin Kargo Sorunu, FedEx ve UPS Taşımıyor

Galaxy Note 7'nin Kargo Sorunu Samsung'un yeni baş ağrısı. Kargo firmaları Galaxy Note 7'leri geri taşımaya yanaşmıyor.

Dünyaca Ünlü Kargo Firmaları Galaxy Note 7’yi Taşımak İstemiyor

Galaxy Note 7’nin Kargo Sorunu Samsung’un yeni baş ağrısı. Galaxy Note 7 hala dert olmaya devam ediyor. Kargo firmaları her an alev alabilecek Galaxy Note 7’leri geri taşımaya yanaşmıyor.

ups

FedEx ve UPS gibi dünyaca ünlü kargo firmaları patlama riski bulunan ve kullanıcıların birer birer iade ettikleri Galaxy Note 7’leri özel yangından koruyucu kutular içinde olmadığı sürece taşımayacaklarını açıkladı.

Galaxy Note 7’nin Kargo Sorunu

FedEx ve UPS Samsung’un hazırlayacağı yangına riskini engelleyen özel kaplar içinde olmadığı sürece Galaxy Note 7’leri Güney Kore’ye geri götürmeyecek.Potansiyel yangıları kontrol altına alabilen seramik elyaf ile kaplı konteynırlar aslında mevcut ancak uluslararası sıkı taşıma kuralları kargo firmalarına böyle bir karar aldırmış görünüyor.

images

Amerikan Posta servisi ise hala plastik kutular içinde iade edilen Galaxy Note 7’leri taşımaya devam ediyor. Ancak İngiltere’de de buna benzer geri taşıma sorunları var.

fedex

The Royal Mail’de aynı şekilde posta ile iadeyi kabul etmiyor. Satın aldığınız yerden değişim yapılmasını tavsiye ediyor.

Görünen o ki her an ne olacağı bilinmeyen Galaxy Note 7’ler için şimdide ciddi bir kargo sorunu var. Hiçbir uluslararası kargo firması risk almak istemiyor.

Bloomberg, Fox6Now, The Washington Post