Sosyal Medya

Mobil

Galaxy S7’nin Kasası Göründü!

Samsung’un 2016 yılında tanıtacağı Galaxy S7 modelinin kasası sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy S7 üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S7 Plus modeline ait render görüntüler ortaya çıkmışken bugün ise Galaxy S7 modeline ait olduğu iddia edilen kasa görselleri ortaya çıktı.

galaxy-s7-kasa-3

İşte Galaxy S7 Kasası!

Samsung’un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S7, tanıtım tarihi yaklaştıkça gündemimizde daha sık yer etmeye başladı. Çin’in Twitter’i olan Weibo üzerinde paylaşılan görsellerde ise Galaxy S7 modeline ait olduğu iddia edilen kasa görüntüleri paylaşıldı.

galaxy-s7-kasa-2

Galaxy S7 modeline ait olduğu iddia edilen kasa görüntüleri, ilk bakışta akıllara direk Galaxy S6 modelini getiriyor. Galaxy S6 modelinin kasası ile büyük ölçüde benzerlik gösteren Galaxy S7 modeline ait olduğu iddia edilen görseldeki kasa, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Samsung’un maliyeti düşük tutmak için Galaxy S6 ile benzer kasa kullanacak iddialarını da doğrular nitelikte.

Konuşulanlara göre Samsung, yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy S7 için tasarım tarafında ufak değişiklikler yaparak asıl değişimi donanım tarafında yapacak. Samsung’un Şubat veya Mart ayında tanıtılması beklenilen Galaxy S7 modelinde 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, Gorilla Glass 5, Exynos 8890 veya Snapdragon 820 işlemciye yer vermesi bekleniyor.

galaxy-s7-kasa-1449861055