Sosyal Medya

Tablet

Galaxy Tab S8 serisiyle iş ve eğlencenin sınırlarını yeniden belirleniyor!

Samsung’un bugüne dek geliştirdiği en geniş ekrana sahip Galaxy Tab S8 Tablet serisi; güçlü işlemcisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Samsung, bugüne kadar geliştirdiği en geniş ekrana sahip Galaxy Tab S8 serisiyle iş ve eğlencenin sınırlarını yeniden belirliyor!

Yaz mevsiminin temposuyla bugünlerde hayat 24 saate sığmıyor; tatil, iş, eğlence ve keyif iç içe geçiyor. Samsung’un bugüne dek geliştirdiği en geniş ekrana sahip Galaxy Tab S8 Tablet serisi; güçlü işlemcisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy Tab S8, 120 Hz destekli Amoled ekranı, çift taraflı 12 MP ultra geniş kamerası ve kutusundan çıkan S Pen ile hem iş hem de eğlence keyfini artırıyor.

Samsung’un bir tabletten beklenenin ötesine geçen yeni Galaxy Tab S8 Tablet serisi, hem iş hem eğlence hem de kişisel kullanım için yepyeni bir deneyim vadediyor. Farklı kullanım seçenekleri arasında özgürce dolaşmaya fırsat sunan seri; iş ve tatil keyfini bir arada yaşatıyor. Galaxy Tab S8 Tablet serisi, sunduğu ileri teknoloji özellikleriyle hayata mola vermeden devam edenlerin favorisi olmaya şimdiden aday.

Galaxy Tab S8 Tablet serisi, bugüne kadarki Galaxy tabletler içinde en ince ve hafif, aynı zamanda en güçlü gövdeye yerleştirilen geniş ekranıyla dikkat çekiyor. Galaxy Tab S8 serisi, ‘İkinci Ekran’ ve ‘Buds Otomatik Geçiş’ gibi özellikler sayesinde diğer Galaxy cihazlarından oluşan ekosistem ile tamamıyla uyum içinde çalışıyor. Bu sayede uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan birden çok görev aynı anda yürütülebiliyor. Tek bir ekranda ilham verici keşifler yaparken web siteleri arasında özgürce dolaşmak mümkün oluyor.

Galaxy Tab S8 serisiyle iş ve eğlencenin sınırlarını yeniden belirleniyor!

Yaz aylarının yüksek temposuna ayak uyduracak özelliklere sahip

Görüntülü aramaya yeni katılımcıları dâhil etmek için otomatik yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapabilen Samsung’un ‘Otomatik Kadraj’ teknolojisine sahip olan tablet serisi, ‘Gelişmiş Gürültü Azaltma’ teknolojisini kullanan üç ayrı hassas mikrofon sayesinde evde, ofiste, sahilde ya da kalabalık ortamlarda sesi, görüntü kadar net bir biçimde aktarabiliyor. Galaxy Tab S8 serisi ile kesintisiz ve takılma sorunu olmadan sürükleyici oyunlar oynamak da ayrı bir keyif. Ayrıca serinin rakipsiz performansıyla birden çok görevi aynı anda halletmek artık çok kolay. Seri; arka arkaya film izlemeyi, saatlerce video oynatmayı destekleyen tüm gün süren akıllı pil gücüyle yaz aylarının yüksek temposuna mükemmel bir şekilde ayak uyduruyor. 80 dakikada şarjı yüzde 100’e çıkaran 45W Süper Hızlı Şarj desteği de eğlence ve keyfi kesintisizce yaşamaya imkân sağlıyor. Galaxy Tab S8, aynı zamanda destekleyen telefonları 15 Watt’a kadar hızlı şarj edebiliyor.

Yaratıcılığını keşfet

Galaxy Tab S8 modelleri, geliştirilmiş yeni S Pen ile birlikte sunuluyor. S Pen, kâğıt üzerine yazmaktan farkı olmayan eşsiz bir deneyim sunuyor. Böylece, S Pen bir fırçaya, Galaxy Tab S8’in geniş ekranı ise bir tuvale dönüşüyor. Galaxy Tab S8 Serisi ikinci ekran olarak kullanabilme özelliğinin yanı sıra ihtiyaca göre 1TB’ye kadar artırılabilen hafızasıyla kullanıcılara her alanda kolaylık ve özgürlük sağlıyor. Aynı zamanda tasarlanan özel aksesuarlar sayesinde Galaxy Tab S8 ile herkes kişisel tarzını ifade etmenin birçok yeni yolunu bulabiliyor.

Galaxy Tab S8 Serisi ile ilgili daha fazla bilgi almak için https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s8/  adresi ziyaret edilebilir.