Sosyal Medya

Oyun Dünyası

GAME+’taki NVIDIA GeForce NOW’da kasım indirimi başladı

Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GAME+’taki NVIDIA GeForce NOW’da kasım indirimleri başladı. Oyun oynamak için gereken güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldırıp tüm bilgisayarları ‘oyun bilgisayarı’na dönüştüren ve dünyanın en popüler oyunlarını kullanıcılarıyla buluşturan NVIDIA GeForce NOW, 27 Kasım’a kadar ‘premium’ paketlerde yüzde 57’ye varan indirimler sunuyor.


GAME+’
taki NVIDIA GeForce NOW’da
kasım indirimi başladı

Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GAME+’takiNVIDIA GeForce NOW’da kasım indirimleri başladı. Oyun oynamak için gereken güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldırıp tüm bilgisayarları ‘oyun bilgisayarı’nadönüştüren ve dünyanın en popüler oyunlarını kullanıcılarıyla buluşturan NVIDIA GeForce NOW, 27 Kasım’a kadar ‘premium’ paketlerde yüzde 57’ye varan indirimler sunuyor.

Turkcell’in oyun platformu NVIDIA GeForce NOW poweredby GAME+’tan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi.Ayrıcalıklı oyun deneyimini GAME+ sunucuları üzerindenoyuncularla buluşturan NVIDIA GeForce NOW, ‘Premium’paketlerinde Türkiye’ye özel kasım indirimi uygulayacağını duyurdu.

Sınırlı sayıda kullanıcının 27 Kasım saat 23.50’ye kadar yararlanabileceği kampanya kapsamında, ‘12 aylık Premium’ paket yüzde 57 indirimle 2280 TL yerine 990 TL’ye sunuluyor. ‘6 aylık Premium’ paket yüzde 45 indirimle 690 TL’den, ‘3 aylık Premium’ paket ise yüzde 40 indirimle 390 TL’den satın alınabiliyor.

650’den fazla oyun tek platformda

Kullanıcılar, oyun oynamak için gereken güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldırıp tüm bilgisayarları ‘oyun bilgisayarı’na dönüştüren bulut oyun teknolojisi NVIDIA GeForce NOW’a GAME+’ın Türkiye’deki sunucuları üzerinden ulaşabiliyor. NVIDIA GeForce NOW powered byGAME+’ı deneyimleyen ziyaretçiler, ‘Cyberpunk 2077’, ‘TheWitcher’ serisi, ‘Fortnite’, ‘League of Legends’, ‘ApexLegends’ gibi 650’den fazla oyunu 1080p çözünürlükte ve 60 FPS’te akıcı bir şekilde oynayabiliyor. Platform, kataloğunu yeni çıkan popüler oyunlarla sürekli güncelliyor. GAME+, NVIDIA GeForce NOW iş birliği ile isteyen herkesin güncel oyunlara büyük masraflar yapmadan erişebilmesini sağlıyor.