TeknoTalk

Garmin Forerunner 935, Profesyonel Sporcular için En Yeni Spor Saati

Garmin En Yeni Spor Saati Forerunner 935’i duyurdu!

Profesyonel Sporcular için son teknoloji ürünü özelliklerle donatılmış Garmin Forerunner 935 !

Sensörler ve en yeni izleme yazılımları ile donatılmış yeni profesyonel sporcu saatleri 500 dolar fiyatla satışa sunuluyor. Profesyonellik hiçte ucuza gelmiyor.

Garmin’in son spor saati 935, son derece ciddi görünüyor. Garmin’in en geniş izleme yelpazesi (nabız,altimetre ve barometre dahil) GPS Desteği ile geliyor.

Şirketin bir önceki en üst düzey modeli Forerunner 735XT’de olduğu gibi kardiyo etkinlik takibi özelliği ile geliyor. (Bisiklet, yüzme, doğa yürüyüşü ve daha fazlası da dahil olmak üzere) yarışmacılar için özellikle derinlemesine bilgi sunuyor.

Yeni 935, 735XT gibi, VO2 Max’i tahmin edebiliyor ve kullanıcıların “Suffer Puanı” nı sunmak için Strava uygulamasına bağlanıyor.

Suffer Puanı Kalp hızı bilgilerine dayalı gerçek zamanlı bir efor ölçüsü.

Garmin Forerunner 935 – Profesyoneller için

Forerunner 935 değiştirilebilir kayış seçenekleri ile daha farklı görünümler elde edebilirsiniz. GPS kullanırken 24 saate kadar pil ömrü ve Garmin Connect ile bağlantı imkanı.

Garmin Connect Şirketin, egzersiz verilerini izleme, paylaşma ve karşılaştırma için çevrimiçi platformu.

Tüm bu işlevsellik için 500$ ödemek zorundasınız. Triathlet’ler ve yüzücüler için ilave kalp atış hızı izleyicileri bulunan bir paket paketi 650 $ ‘a mal oluyor.

Garmin GPS Running Watch

Garmin

TheVerge

Exit mobile version