Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Gate.io, Blockhain Week Istanbul’a katılıyor

Global kripto para borsası Gate.io, İstanbul’da düzenlenecek olan Istanbul Blockchain Week’e katılıyor. Borsa 4 gün sürecek etkinlikte blockchain ve kripto ekosistemiyle bir araya gelmeyi planlıyor.

Gate.io, Blockhain Week Istanbul’a katılıyor

Global kripto para borsası Gate.io, İstanbul’da düzenlenecek olan Istanbul Blockchain Week’e katılıyor. Borsa 4 gün sürecek etkinlikte blockchain ve kripto ekosistemiyle bir araya gelmeyi planlıyor.

Dünyanın en eski ve en büyük kripto para borsalarından olan Gate.io, Türkiye’deki kripto ekosisteminde yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Borsa bu kapsamda İstanbul’da düzenlenecek olan Blockchain Week Istanbul’a katılım gösterecek. 14-17 Kasım tarihleri arasında Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşecek etkinlikte kripto ve blockchain ekosisteminin paydaşları bir araya gelecek. Blockchain Week Istanbul’da alanında uzman birçok önemli ismin yanı sıra Gate.io Türkiye Ülke Müdürü Kafkas Sönmez de konuşmacılar arasında yer alacak. Sönmez, “Kripto Piyasalarında Disiplin ve Risk Yönetimi” başlıklı panelde konuşma gerçekleştirecek.

Türkiye hem piyasalara olan ilgisiyle hem sektöre verdiği önemle hem de ev sahipliği yaptığı etkinliklerle blockchain ekosistemi içerisinde öne çıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok uluslararası blockchain organizasyonuna ev sahipliği yapan İstanbul şimdi de Blockchain Week Istanbul ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Global kripto para borsası Gate.io da ekosistemin paydaşlarıyla buluşup etkileşim kurabilmek amacıyla Blockchain Week Istanbul’a katılım sağlayacak. Borsanın önemli duyurular da yapacağı etkinlikte Gate.io standına gelen katılımcıları eğlenceli oyunlar ve sürpriz ödüller karşılayacak.

“Blockchain Week Istanbul gibi etkinlikler ekosistem için büyük önem taşıyor”

Blockchain Week Istanbul’a katılmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Gate.io Türkiye Ülke Müdürü Kafkas Sönmez,

Blockchain Week Istanbul gibi paydaşları bir araya getiren ve etkileşim imkanı sunan etkinlikler ekosistem için büyük önem taşıyor. Biz de bu sebepten Gate.io olarak etkinliğin içerisinde yer almak istedik. Öte yandan böylesi büyük etkinliklerin Türkiye’de düzenleniyor olması da oldukça önemli. Her geçen gün ekosistem içerisinde gösterdiği etkiyi artıran ülkemiz birçok uzman ismi ağırlayacak. Biz de hem paydaşlarla buluşmak için gösterdiğimiz arzu hem de Türk pazarına verdiğimiz önem doğrultusunda Blockchain Week Istanbul içerisindeki yerimizi alacağız.” dedi.