Sosyal Medya

Oyun Dünyası

GeForce Oyuncuları, RTX ile “Sackboy: A Big Adventure” 3’lü Bandle Paketi!

GeForce Oyuncuları, RTX ile "Sackboy: A Big Adventure" ve DLSS 3 ile "F1 22" için Oyuna Hazır "Warhammer 40,000: Darktide" Bundle Paketi

GeForce Oyuncuları, RTX ile “Sackboy: A Big Adventure” ve DLSS 3 ile “F1 22” için Oyuna Hazır “Warhammer 40,000: Darktide” Bundle Paketi

Bugün NVIDIA, PC’de Sackboy: A Big Adventure için yeni bir GeForce Game Ready sürücüsü yayınladı.

GeForce RTX grafik kartıyla PC’de oynayan oyuncular, ışın izlemeli yansımalar, ışın izlemeli gölgeler ve ışın izlemeli ortam tıkanıklığı efektleri etkinken maksimum ayarlarda 4k’da 2,5 Kata kadar NVIDIA DLSS 2  (DLSS Super Resolution olarak da biliniyor) yükseltmesine sahip oluyor.

Ayrıca bu Game Ready Sürücüsü, F1Ⓡ 22’nin DLSS 3 güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte yeni bir DLSS 3 oyununu da beraberinde getiriyor. Codemasters ve Electronic Arts’ın yarış oyunu şimdiden sürükleyici ışın izlemeli opak yansımalara, şeffaf yansımalara, ortam tıkanıklığına ve gölgelere ve DLSS Super Resolution’a sahip. Oyuncular 31 Ekim’de GeForce RTX 40 Serisi ekran kartlarının gücü ve NVIDIA DLSS 3’ün eklenmesi sayesinde yarış oyununu 4k’da 120 FPS’nin üzerinde oynayabilecek.

Bu sürücü aynı zamanda Victoria 3 ve WRC Generations – The FIA WRC Official Game’de en iyi deneyimi sunuyor.

Daha Fazla Game Ready Hediyeleri ve Güncellemeleri

Bu yeni NVIDIA Game Ready Sürücüsü, aşağıdakiler de dahil olmak üzere başka özellikler de ekliyor:

  • GeForce Experience aşağıdaki oyunlar için tek tıkla optimum ayarları sunuyor:
    • Broken Pieces
    • Construction Simulator
    • Crossfire HD
    • Disney Dreamlight Valley
    • FIFA 23
    • NBA 2K23
    • Overwatch 2
    • Shatterline

Game Ready Sürücüleri Hakkında

GeForce Game Ready Sürücüleri, oyunculara en sevdikleri oyunlar için en iyi deneyimi sunuyor, çünkü geliştiricilerle iş birliği içinde çalışarak maksimum performans ve güvenilirlik için binlerce masaüstü ve dizüstü bilgisayar donanım yapılandırmasında kapsamlı bir şekilde test edilmiştir.

NVIDIA’nın Game Ready Driver programı, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için sıfırdan bir yöntem olarak oluşturuldu. Bu program, oyun geliştiricileri ile bir sinerji yaratarak, yayın öncesi oyun yapılarının ve sürücülerinin düzenli olarak değiş tokuş edilmesini sağlar. NVIDIA Optimizasyonları bulmak ve sorunları çözmek için geliştiricilerle birlikte çalışıyor ve hem oyunun hem de Game Ready Driver’ın başlangıçta en yüksek kalite ve performansı sunmasını sağlamak için yapıları buna göre yineliyor.

8 Aralık’tan önce masaüstü ekran kartını GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti veya 3060 ile güncelleyen, veya bu ekran kartı modellerinden birine sahip bir masaüstü bilgisayar satın alan oyuncular, Steam üzerinde 649 liraya satılan Warhammer 40,000: Darktide – Imperial Edition oyununa ücretsiz olarak sahip olacaklar!”

Imperial Edition şunları içeriyor:

  • 30 Kasım’da açılan Warhammer 40,000: Darktide’ın bir Steam dijital kopyası
  • Loyalist Pack: Bu 4 benzersiz sınıf kıyafeti, 8 silah derisi deseni, bir başlık seti ve bir Ogryn vücut dövmesi ile aykırılığınızı şık bir şekilde gösterin.
  • Bir Mortis Veteran Portre Çerçevesi: Tertium Hive’ın düşmüş savunucularına saygı duruşunda bulunmak için kullanılan kozmetik bir portre çerçevesi.
  • Caducades Backpack: İnsan karakterler için kozmetik bir sırt çantası. Cadia’nın düşmüş askerlerinden toplanan bu sırt çantası, hala hayatta olan ve savaşanlara hizmet etmek için yeniden tasarlandı.
  • Ve 2500 Aquilas (premium para birimi)

 

Warhammer 40,000: Darktide, piyasaya çıktığında GeForce RTX oyuncularına kusursuz bir deneyim sunan oyun geliştirici teknolojilerle donatılacak. NVIDIA DLSS performansı önemli ölçüde hızlandıracak, NVIDIA Reflex  sistem gecikmesini azaltarak oyunu daha duyarlı hale getirecek ve ışın izlemeli yansımalar ve global ışıklandırma oyunun grafiklerini bir sonraki düzeye taşıyacak.

İlgili linkler: