Sosyal Medya

Oyun Dünyası

GeForce RTX Satın Alanlar’a PC’de Marvel’s Spider-Man Remastered!

NVIDIA bugün, sınırlı bir süre için, katılımcı iş ortaklarından belirli GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti masaüstü bilgisayarları, dizüstü bilgisayarlar veya GPU'lar satın alan oyuncuların, Marvel's Spider-Man Remastered'ın dijital bir kopyasını 'Marvel's Spider-Man Remastered GeForce RTX PC paketi'nin bir parçası olarak sahip olacaklarını duyurdu. 

GeForce RTX Satın Alanlar PC’de ‘Marvel’s Spider-Man Remastered Oyununu Kazanıyor

NVIDIA bugün, sınırlı bir süre için, katılımcı iş ortaklarından belirli GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti masaüstü bilgisayarları, dizüstü bilgisayarlar veya GPU’lar satın alan oyuncuların, Marvel’s Spider-Man Remastered’ın dijital bir kopyasını ‘Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX PC paketi’nin bir parçası olarak sahip olacaklarını duyurdu.

GeForce RTX Satın Alın, Marvel’s Spider-Man Remastered’ı Elde Edin

Marvel’s Spider-Man Remastered, ışın izlemeli efektler ve performansı hızlandıran NVIDIA DLSS ile destekleniyor. GeForce RTX RT Cores ve NVIDIA DLSS’nin gücüyle GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti, muhteşem görseller ve süper akıcı 120 FPS+ ile Ultra ön ayar deneyimi sunuyor.

Halihazırda mükemmel kare hızlarına sahipseniz, GPU’larında boş alan olan ve daha yüksek düzeyde görüntü kalitesi isteyen kullanıcılar yapay zeka tabanlı bir kenar yumuşatma modu olan NVIDIA DLAA’yı etkinleştirebiliyor. DLAA, DLSS için geliştirilen teknolojinin aynısını kullanıyor, ancak performansı artırmak yerine görüntü kalitesini en üst düzeye çıkarmak için yerel çözünürlüklü bir görüntü üzerinde çalışıyor. NVIDIA DLAA ile Marvel’s Spider-Man Remastered daha da ayrıntılı görünecek.

RTX ON! Mahallenizin Dostu Örümcek Adamı En İyi Şekilde Görüntülemek İçin

Oyuncular, Marvel’s Spider-Man Remastered’ı GeForce RTX grafik kartındamasaüstünde veya dizüstü bilgisayarda oynayarak NVIDIA DLSS, NVIDIA DLAA ile geliştirilmiş inanılmaz oyunu ve her bir RTX GPU’da bulunan özel RT Cores sayesinde GeForce RTX’te en hızlı şekilde çalışan yükseltilmiş ışın izlemeli efektleri deneyimleyebilecekler.

Yeni Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX 30 Paket Serisi ve Marvel’s Spider-Man Remastered şimdi sınırlı bir süre için mevcut.