Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Gelecek Nesil iPhone, O Olmadan Yaşayamam Dedirtecek!

 

Apple CEO’su Tim Cook CNBC ile yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gelecek nesil iPhone’da herkesin beklediğinden çok daha fazlasının yer aldığını ima etti ve bu kez “onsuz yaşamak mümkün olmayacaktır” dedi.

screen shot 2016-05-02 at 6.16.34 pm

Cook, ayrıca oldukça heyacanlı olduklarını ve gelecek nesil iPhone’larda ilginç günlük hayatımızda işimizi kolaylaştıracak bir takım küçük yeniliklerinde yer alacağını ve  kullanıcılara “O Olmadan Yaşayamam” dedirteceğini iddialı bir şekilde vurguladı.

iPhoneSE9TNW-796x419

iPhone Yükseltme Programları Yenilenecek!

CNBC ‘den Jim Cramer’e konuşan Tim Cook mevcut iPhone sahipleri içinde gelecek nesil iPhone’lara kolay yükseltme seçenekleri sunacaklarını bu konuda ciddi yenilikler yapacaklarını söyledi.

Röportaj Zamanın Tesadüf Olamaz!

Röportaj verdiği zamanda Çin’de iPhone satışlarının yavaşladığı bir döneme gelmesi kesinlikle rastlantı olamaz. Zira Tim Cook çok fazla röportaj veren biri sayılmaz. Apple CEO’su bu yavaşlamanın sadece kendilerinde olmadığını tüm akıllı telefon üreticilerinde olduğunu söylese de bu; 51.2 milyon iPhone satarak 13 yılın en kötü satış performansı gerçeğini değiştirmiyor.

Gelecek Nesil iPhone 7 Bekletileri Çok Yükseltti!

Bilindiği gibi Apple’ın ilk çeyrek satış rakamları 51.2 Milyon adet olarak gerçekleşti ve bu rakamlar 13 yılın en kötüsü. Apple CEO’su beklentiyi yükselterek bu rakamları tersine çevirmeye çalışıyor ancak tersi bir durumda gelecek yeni iPhone 7 (muhtemel adı) Tim Cook için sonun başlangıcı olabilir.

Apple CEO: Future iPhones will have ‘things you can’t live without’ on Tech Insider