Sosyal Medya

Kripto Para

GEN TOKEN’DA YÜZDE 300’ÜN ÜZERİNDE REKOR SATIŞ

Yeme, içme ve turizm sektörlerinde son yıllarda adından söz ettiren markaları hayata geçiren Gen Group, blockchain ve Web 3.0 yolculuğuna yüzde 300’ün üzerinde rekor bir satışla başladı.

GEN TOKEN’DA YÜZDE 300’ÜN ÜZERİNDE REKOR SATIŞ

Yeme, içme ve turizm sektörlerinde son yıllarda adından söz ettiren markaları hayata geçiren Gen Group, blockchain ve Web 3.0 yolculuğuna yüzde 300’ün üzerinde rekor bir satışla başladı. Gen Group-Fexobit iş birliğinde geliştirilen ve farklı kullanım alanlarıyla, müşteri deneyiminde devrim yaratmaya hazırlanan GEN Token, satışa çıktığı ilk 3 günde yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fexobit’in Türk kripto para sektörüyle tanıştırdığı oransal eşit dağıtım modeli ile gerçekleştirilen kilitli token arzında satışa sunulan 12 milyon token’a yaklaşık üç kat talep geldi. Yüzde 300’lük talep karşılama oranıyla, son dönemde kripto para piyasalarındaki en başarılı arzlardan birini gerçekleştiren GEN Token’da, kilitsiz arz süreci de 18 Ocak itibarıyla başladı. 20 Ocak’a kadar devam edecek kilitsiz arz sürecinin ardından, GEN Token 22 Ocak tarihinde Fexobit borsasında işleme açılacak.

Yeme-içme, turizm, tekstil, sanat ve teknoloji gibi farklı alanlardaki yatırımlarıyla dikkat çeken Gen Group; İstanbul’un en popüler mekânlarından Olden 1772, tarihin ihtişamı ve büyüsünü taşıyan Olden 1545, tarihi yarımada manzarası ve özel menüsüyle Mesai Karaköy, büyüleyici İstanbul silüetine nazır Nite, lezzeti elegan bir ağırlama deneyimi ile buluşturan Visorante, özenle seçilmiş kahve çekirdekleriyle 4.nesil kahve konseptine sahip Genova 1050, ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunan Voger Alaçatı otelleri, sanatsal dekor markası Checkmate Art, üst segment tekstil markası Checkmate Moda olmak üzere farklı markaları bünyesinde barındırıyor.

Arz kapsamında, kilitli GEN Token’ın fiyatı 0,006 USDT^dan satışı tamamlanırken, kilitsiz GEN Token’ın fiyatı ise 0,007 USDT olarak satışa sunuldu. Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan listeleme anında ise, projenin başlangıç piyasa değeri 281.400 dolar olacak.

Restoran ve otellerde özel hissettiren ayrıcalıklar GEN Token’da 

Müşteri deneyimi alanında birçok yeniliği bünyesinde barındıran GEN Token projesi, Gen Group’a ait tüm restoran ve otellerde yatırımcılarına özel ayrıcalıklar sunuyor. İstanbul’daki yeme & içme dünyasının en popüler mekanları arasında yer alan Olden 1772 ve Olden 1545’in de aralarında bulunduğu tüm Gen Group restoranlarında rezervasyon önceliği, masa garantisi, ücretsiz yemek fırsatı, masa rezervasyonu süre uzatım şansı, ayrıcalıklı ikramlar, Gen Group otellerinde ücretsiz konaklama ve shuttle hizmeti gibi birçok özelliğe sahip olacak GEN Token, aynı zamanda deflasyonist ekonomik altyapısıyla da kripto para yatırımcılarına önemli avantajlar sunuyor.

Ayrıca GEN Token yatırımcıları, Gen Group bünyesindeki tüm restoran ve otellerde yapacakları harcamalar karşılığında airdrop imkanına sahip olurken, Gen Group da işletme gelirlerine bağlı olarak yapacağı yakımlarla (buyback & burn) GEN Token ekosistemini destekleyecek.