Sosyal Medya

Android

General Mobile telefonları artık hiç eskimeyecek!

General Mobile yerli akıllı telefon üreticileri arasında bir ilki daha gerçekleştirerek kurduğu ‘Yenileme Merkezi’ ile telefon sahiplerinin hem daha uygun fiyatlı hem de garantili ürünlere kolay erişimini sağlıyor.

General Mobile telefonları artık hiç eskimeyecek!

Yüksek kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümleri 17 yıldır hayata geçiren General Mobile, tüketicisine kazandırmaya devam ediyor. General Mobile yerli akıllı telefon üreticileri arasında bir ilki daha gerçekleştirerek kurduğu ‘Yenileme Merkezi’ ile telefon sahiplerinin hem daha uygun fiyatlı hem de garantili ürünlere kolay erişimini sağlıyor.

Türkiye’nin yerli akıllı mobil ürünler geliştiren markası General Mobile, Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile ‘Yenileme Merkezi’ kuran ilk yerli akıllı telefon üreticisi oldu. General Mobile Yenileme Merkezi’ne gelen ürünün bir arızası varsa tamiri yapılıyor ve fiziki özellikleri iyileştirilip, güncelleniyor. General Mobile güvencesiyle 12 ay garanti ile tüketicinin beğenisine sunuyor.

General Mobile telefonları artık hiç eskimeyecek!

Kullanılmış Ürünler Ekonomiye Yeniden Kazandırılıyor

General Mobile yeni hizmeti ile kullanılmış ürünleri tekrar kullanılabilir hale getirerek geri dönüşüme de katkıda bulunuyor. Bu yenilik sayesinde, son yıllarda teknolojik ürünlerdeki fiyat artışından etkilenen tüketiciler daha uygun fiyata garantili ürün sahibi oluyor. General Mobile Satış Sonrası Hizmetler ve Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arslan Yılmaz:

Türkiye’nin yerli akıllı mobil ürünler geliştiren markası olarak ülkemizin kaynaklarının verimli kullanımına büyük önem veriyoruz. Bu hedefle, kullanım ömrünü tamamlamayan ikinci el teknolojik ürünlerin tekrar ekonomiye kazandırılması, israfın ve çevreye verilen zararların azaltılması imkanlarını bulabileceğiz. Ayrıca alınan ürünlerle ilgili ithalat kalemlerinde düşüş yaşanması, kayıt dışılığın engellenmesi ve tüketicilerin güvenli ve garantili bir şekilde ikinci el alışveriş yapmasının sağlanmasının önünü açıyoruz. Bu projemizin sadece markamızın kullanıcılarına değil, Türk ekonomisine de büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Yenilenmiş İkinci El Ürünlere Kredi Kartı ile 12 Taksit İmkanı

Kullanım ömrünü tamamlamayan ikinci el akıllı telefonların yeniden ekonomiye kazandırılması çevreye verilen zararı azaltırken, tüketicilerin güvenli ve garantili bir şekilde 12 taksit kolaylığı ile ikinci el alışveriş yapmalarını sağlıyor. Kullanıcılar akıllı telefonlarını İstanbul Kağıthane’de bulunan yenileme merkezine getirebiliyor veya Türkiye genelinde bulunan 24 yetkili General Mobile servis noktaları aracılığı ile akıllı telefonlarını yenileme merkezine ulaştırabilme imkanı buluyor.