General Mobile’dan “Çok Şık Babalar” Günü Kampanyası
General Mobile, Babalar Günü’ne özel düzenlediği yeni kampanyasıyla teknoloji ve şıklığı bir araya getiriyor. 04–20 Haziran tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında, General Mobile’ın resmi web sitesi üzerinden Era 50 128 GB modelini satın alan kullanıcılar, 2.000 TL değerinde Altınyıldız Classics hediye kartı kazanıyor.
General Mobile, Babalar Günü’ne özel hazırladığı kampanya ile özel bir hediye seçeneği sunuyor. 4–20 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, General Mobile’ın resmi web sitesinden Era 50’nin 128 GB versiyonunu satın alan kullanıcılar, 2.000 TL değerinde Altınyıldız Classics hediye kartı kazanıyor. Bu kampanya, Babalar Gününde babasına hem güçlü bir teknoloji deneyimi hem de stil dolu bir alışveriş fırsatı sunmak isteyenler için avantajlı bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor.
Güçlü Performans ve Gelişmiş Özelliklerle Donatılmış Era 50
108MP AI Süper Piksel kamerası ve 32MP selfie kamerası ile segmentinde öne çıkan Era 50, aynı zamanda 8 çekirdekli MediaTek Helio G88 işlemcisi ve sadece 22 dakikada yüzde 50 şarj dolumu sağlayan 33W hızlı şarj özelliği ile fark yaratıyor. Işıltılı tasarımıyla Era 50, 6.78 inç FHD+ ekranı ve çift hoparlör özelliğiyle keyifli bir kullanım deneyimi sunarken, Babalar Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için anlamlı bir hediye seçeneği oluyor.
Tarz Sahibi Babalara Özel: 2.000 TL’lik Altınyıldız Classics Hediye Kartı
General Mobile Era 50 satın alımlarında hediye edilen, Altınyıldız Classics mağazalarındaki tüm kampanya ve indirimlerde geçerli olan bu hediye kartı sayesinde babalar, kendilerine en uygun kıyafeti veya aksesuarı seçerek stillerini konuşturacak.
Stoklarla sınırlı ve 04-20 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan kampanyaya dair tüm detaylara http://www.generalmobile.com.tr linki üzerinden ulaşılabiliyor.