Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Ghost of Tsushima: Director’s Cut, Die By The Blade ve Daha Fazlası

Bu hafta DLSS dünyasında, NVIDIA'nın kare artırma teknolojisi RTX ile donatılmış bir avuç yeni oyun piyasaya sürülüyor. Homeworld 3'ün lansmanıyla birlikte savaşarak hayatta kalacağınız bir dünyaya adım atın.

DLSS ile Dolu Bir Hafta

Ghost of Tsushima: Director’s Cut, Die By The Blade ve Daha Fazlası

 

Bu hafta DLSS dünyasında, NVIDIA’nın kare artırma teknolojisi RTX ile donatılmış bir avuç yeni oyun piyasaya sürülüyor. Homeworld 3’ün lansmanıyla birlikte savaşarak hayatta kalacağınız bir dünyaya adım atın.

 

Ghost of Tsushima: Director’s Cut oyununda, Jin Sakai’nin evini Moğol istilacılardan koruma sorumluluğunu üstlenin. Bu sırada DLSS 3, DLAA ve Reflex gibi ekstra destekler sayesinde, deneyimli bir samurayın hassasiyetine sahip olun.

Eğer beklemek istemiyorsanız, her zaman Die By The Blade’i oynayabilirsiniz. Grindstone, Triple Hill Interactive ve Toko Midori tarafından geliştirilen bu 1’e 1, silah odaklı dövüş oyununda, bir maçı sonlandırmak için tek bir darbe yeterli. Dolayısıyla, rakibinizin hareketlerini okumanın hiç olmadığı kadar önemli olduğu durumlarda, DLSS 2 ile oynayarak her hareketi takip ettiğinizden emin olun.

 

Elbette, yakında bir dizi oyun için daha fazla DLSS entegrasyonu gelecek. Sıradaki DLSS ve RTX oyunlarının bir özeti için düzenli olarak linki ziyaret edin ve 500’den fazla RTX ile geliştirilmiş oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için linke tıklayın.