Sosyal Medya

Fintech

Girişimcilik Ekosistemi StartupTeknoloji’nin Düzenlediği Etkinlikte Buluştu!

StartupTeknoloji'nin StartGate ev sahipliğinde düzenlediği "Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması" etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Söz konusu özel etkinlikte, girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. 

Girişimcilik Ekosistemi StartupTeknoloji’nin Düzenlediği Etkinlikte Buluştu!

 

StartupTeknoloji’nin StartGate ev sahipliğinde düzenlediği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması” etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Söz konusu özel etkinlikte, girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. 

 

Fikir paylaşımı, deneyim aktarımı ve iş birliği fırsatlarının da konuşulduğu etkinliğin mimarlarından StartupTeknoloji kurucu ortağı ve CEO’su İsa Uysal hem StartupTeknoloji hakkında, hemde etkinlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu…

StartupTeknoloji CEO’su İsa Uysal;

“Girişimcilik yolculuğumuzda hayal gücünün ve azmin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark ettik. “Bir işi başarmak, onun hakkında hayal kurmaktan başlar.” Bu sözü, Walt Disney’in ağzından duymuş olabiliriz, ancak hayatımızın her alanında bunun gerçek olduğunu hissediyoruz. İşte bu yüzden hayallerimiz doğrultusunda ilerlemeye ve onları gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz.

StartupTeknoloji olarak, girişimcilik ekosistemine değer katma hedefiyle yola çıktık ve bu yolda bizimle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Girişimcilik dünyası, tek bir kişinin değil, birçok insanın emeği, desteği ve katkısıyla büyüyor. Biz de bu büyümenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Yol arkadaşlarımızla birlikte geçirdiğimiz her an, her zorlukla başa çıkışımız, her başarıya ulaşışımız bize güç veriyor. 2021 yılında başladığımız StartupTeknoloji serüvenimde, 5 ay önce aramıza katılan değerli arkadaşlarım Hande Kaya ve İlker Elal ile birlikte daha da büyüdük. Bu süreçte, hem zorlu anları birlikte atlattık hem de birlikte güzel projelere imza attık.

11.11.2022 tarihinde saat 11.11’de Hande Kaya Hanım’ın “Neden bir grup kurup insanları bir araya getirmiyoruz?” sözüyle kuruduğumuz Whatsapp grubumuz, bugün 1000 kişiye ulaştı. Bu, girişimcilik tutkusunu paylaşan ve büyüyen bir topluluğun işareti. İlk kahvaltı etkinliğimizi 23 kişiyle gerçekleştirmiştik. Bugün ise bu etkinliklere katılanların sayısı arttıkça aynı heyecanı yaşıyoruz.

Sadece sayıların değil, söyleyecek sözümüzün de, daha çok insana ulaşacak olmasının ve etkisinin artmasının heyecanını taşıyoruz. Girişimcilik ekosistemine destek veren herkesin katkısıyla, girişimciliği daha geniş kitlelere taşımak istiyoruz. 19 Ağustos 2023 tarihi, StartupTeknoloji için dönüm noktasıdır. Bu tarihten sonra da girişimcilik ekosistemini bir araya getirmeye ve desteklemeye devam edeceğiz.

Her bir destekçimize, katılımcımıza ve yol arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Sizler olmadan bu organizasyonları düzenlememiz mümkün olmazdı. Sizlerin inancı ve desteğiyle daha nicelerini yapabilmek dileğiyle, teşekkür ederiz. Geleceğe hep birlikte daha büyük hayallerle ilerliyoruz!

Özel teşekkürler. 🙏 Başta ortaklarım İlker Elal ve Hande Kaya olmak üzere bütün StartupTeknoloji ekibine, etkinliğimizin ev sahibi StartGate ‘e, ekosisteme böyle harika bir merkez kazandırdıkları için Mustafa Cihat Durmuş bey’e , her daim bize destek olan Dr. Arzu Aydın hanımefendiye ve tüm StartGate ekibine çok teşekkür ederiz.

 

Aramızda olarak girişimcilere moral ve ilham veren başta BKM eski CEO’su Dr. Soner Canko ‘ya ,Ekosistemin değerli abisi Omer Erkmen‘e, Ekonomist İskender ADA hocamıza, Nar Fon CEO’su Gökhan ALPEN, PhD‘e, WORLDEF kurucusu Ömer NART ‘a, Oniki kurucusu Ziya KIZILTAN‘a, PlatinMarket E-Ticaret Sistemleri kurucusu Fatih BALKAN abiye, Tsoft kurucusu Ömer ARIKAN‘a, in4startups kurucularından Ahmet Sefa Bir‘e, GİRİŞİM MERKEZİ® Tim Teb Girişim Evinden Büşra Kürümlü‘ye,

Etkinliğimize hem Teknoloji hem de girişimcilik basınından çok değerli isimler katılarak destek verdiler. Bir çok markanın sesi olan ve aslında kendisini ifade tasarımcısı olarak tarif eden arkın çelik, upcorn un kurucusu sevgili Mert Can Orhan‘a, inceleme.co dan Mert Yamak‘a, İnceleriz.com dan İlteriş Yılmaz‘a, Teknotalk Kurucu ortağı Behti Soykan abiye, TechInside editörlerinden Şevval Arslan‘a , ShiftDelete.Net ‘den Samet Jankovic‘e katılımlarından ve girişimcilik ekosistemine verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi genel müdürü İbrahim Elbaşı‘na, Bilişim Vadisinden Serhat Duyar beyefendiye, İstinye Garage Incubation Hub‘dan Talha Uzun‘a , YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Muaz Mücahit Yıldırım bey’e , Atölye Üsküdar‘dan Meryem Yılmaz hanım’a, Lonca Girişimcilik Merkezin den Faruk Yücegög‘e , çok değerli arkadaşım girişim ve oyun hızlandırma programları yöneticisi Melih Gürel‘e, Social Business Global kurucusu İsmail Hilmi ADIGÜZEL‘e, Gençpa Teknoloji markasının kurucuları Girişimci/Yatırımcı çok değerli Ulaş Kayacan abi ve Savaş Kayacan abiye, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) satı alma ve ik direktörü çok değerli Birol Kanbir‘e, Tüsayder – Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Dr.Sevgi Y. hanımefendiye, sadece İstanbul’dan değil aynı zamanda şehir dışından uzak yakın şehirlerden program için katılım gösteren bütün misafirlerimize, Konya Büyük Şehir belediyesi sosyal inovasyon merkezini temsilen katılan Merve Çıracı hanım’a da ayrıca çok teşekkür ederiz.

Çok istemelerine rağmen mazeretlerini ileterek gelemeyeceğini ama bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Webtures ve Girişimci Kafası‘nın kurucusu sevgili Kaan Gülten‘e, çok değerli hocamız Deniz Tuncalp‘e, yine girişimcilik yolculuğumuzda çok önemli yeri olan Boğaziçi Ventures‘dan Kenan Colpan‘a, Teknopark İstanbul‘un genel müdürü çok değerli Bilal Topçu‘ya, ELİDER – Elektronik Ticaret Derneği ve Upista‘dan Sinan Eryiğit‘e, StartupTeknoloji yazarlarımızdan ve müşteri deneyimi uzmanı çok değerli ERKAN UZUNOĞLU Ph.D.‘na, yine yazarlarımızdan dijital pazarlama uzmanı Fatih Kılıç (Ph.D C) bey’e, PAYTR Yönetim kurulu üyesi çok değerli Tarık Tombul abiye, Yapı Kredi ‘de açık inovasyon ve ekosistem yöneticisi Sena Cebe Hanım’a , İTÜ Çekirdek genel müdürü Yunis İsmayıl ‘e, Simya VC ‘dan Selma Bahçıvanoğlu‘na, Demirören Medya‘dan Merve Bahar hanım’a, adını burada saymayı unuttuğum çok değerli ekosistem dostlarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah başka StartupTeknoloji etkinliklerinde birlikte olacağız.

Gelelim aslında bu etkinliğimize maddi manevi desteğini esirgemeyen asıl kahramanlarımıza.
Girişimcilik ekosistemine olan inançlarını hiç kaybetmeyen, ne zaman destek talebinde bulunsak geri çevirmeyen Ana Sponsor’umuz PAYTR ve katılım gösteren Bayram Ekinci Mert Fatih IŞIKLAR ve Alp beyler’e Altın sponsorlarımız fonangels.com ( Yavuz Kuş ve değerli ekibine) , Girişimci Göçmen ( Taha Utku Korkmaz ve değerli ekibine) , Roombadi ( Bahattin Öktemer ve değerli ekibine) , Girişim sponsorlarımız BAFT Medya, Reklamsal İşlerBurak Akın ve değerli ekibine) , BukyTalk ( Hasan Can ÜretmenoğluEmre B. ve değerli ekibine) Classest ( Fatih Koca ve değerli ekibine) NoCodeTime ( Tunç Eryiğit ve değerli ekibine) , WNetwork ( EMRE UZUN ve değerli ekibine) ve siz değerli girişimcilik ekosisteminin çok değerli paydaşları hepinize çok ama çok teşekkür ediyoruz. #BirAradaGüçlüyüz

 

Bir sonraki etkinliğimizi eylül ayında gerçekleştireceğiz. Başvuruları açtık. Ön başvurunuzu yapabilirsiniz.
https://forms.gle/izQCzcSPZTUhXMUq9