Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

GLOBİZİ EUROPAGES’İN TÜRKİYE’DEKİ TİCARET ORTAĞI OLDU

Küresel B2B kaynak platformu Europages ve e-ticaret & e-ihracat yapmak isteyen şirketlerin iş ortağı Globizi, firmaların uluslararası yeni pazarlara erişimini sağlamak ve sınırları genişletmek için özel bir anlaşma imzalayarak Türkiye’de resmi ticaret ortağı oldular.

GLOBİZİ EUROPAGES’İN TÜRKİYE’DEKİ TİCARET ORTAĞI OLDU

Küresel B2B kaynak platformu Europages ve e-ticaret & e-ihracat yapmak isteyen şirketlerin iş ortağı Globizi, firmaların uluslararası yeni pazarlara erişimini sağlamak ve sınırları genişletmek için özel bir anlaşma imzalayarak Türkiye’de resmi ticaret ortağı oldular.

Küçük işletmelerin Avrupa pazarında yer bulmalarına ve görünürlüklerini artırarak yeni iş ortaklıkları kurma konusunda destek sunan en büyük uluslararası B2B kaynak bulma platformu Europages, Globizi ile bir ticaret ortaklığı (official trade partnership) anlaşması imzaladı. Globizi, iki büyük e-ihracat platformu olan WLW ve Europages’i bünyesinde barındıran Visable Group’un Türkiye’deki ilk ve tek resmi ticaret ortağı oldu.

Globizi'nin kurucu ortağı ve CEO'su Cüneyt Erpolat

Globizi’nin kurucu ortağı ve CEO’su Cüneyt Erpolat, bu ortaklığın Türk şirketlerine sunduğu fırsatları değerlendirdi ve sözlerine şöyle devam etti;

“Europages ile ortaklığımız, her ölçekteki şirkete uçtan uca e-ihracat çözümleri sunarken, başta Avrupa olmak üzere yeni pazarlara açılmak isteyen tüm iş ortaklarımız için Globizi’nin sunduğu ticari çözüm odaklı destekle büyük fırsatlar sunacak. Europages, pandemi sonrası alternatif üretim üssü arayan tüm Avrupalı şirketlerin, Türk üreticilerle buluşması için çok önemli bir köprü görevi üstlenecek.”

 

Avrupa’daki ilk ofisini şubat ayında Almanya’nın Münih şehrinde açan Globizi, Europages ile iş birliğini Almanya’da da sürdürecek. Erpolat, Globizi olarak Avrupa’ya ihracat yapmak isteyen mevcut ve potansiyel tüm iş ortaklarına Europages ürün ve hizmetlerini sunacaklarını belirtti. Cüneyt Erpolat, Europages platformu üzerinden Türk üreticileri Avrupa pazarlarına açarken, çok yakın bir gelecekte Avrupalı üreticileri de uluslararası pazarlara açmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Visable Group Satış Direktörü Raphael Ermini,

Visable Group Satış Direktörü Raphael Ermini, Visable Group’un iki uluslararası B2B platformu Europages ve WLW ile tüm Avrupa pazarından ve ötesinden alıcılara 26 dilde ulaştıklarını belirterek Globizi ile imzalanan yeni iş birliğiyle ilgili görüşlerini paylaştı;

“B2B alanında e-ticaret yapan müşterilerimizi, güçlü online görünürlükle destekleyerek faaliyetlerini uluslararası alanda, özellikle Avrupa’da büyütmelerine destek oluyoruz. Türkiye pazarını, güçlü sanayisi ve ihracat gücüyle Avrupa’daki en umut verici pazarlarımızdan biri olarak görüyoruz. Globizi, Türkiye’deki her türlü ihracatçı firma için çözümler sunuyor. Ana hedefimiz, Türk şirketlerinin ürünlerini ihraç etmesine destek olmak ve bu nedenle de, ortaklığımıza özellikle değer veriyoruz. Türk karar vericiler ve şirket sahipleri, piyasaların değişken koşulları ve beklenmedik krizlerle başa çıkmak için güvenilir ortaklar arıyor. Europages, son iki yılda Türk ihracatçılarının pandemi nedeniyle yeni zorlukların üstesinden gelmelerine, hedeflerine ulaşmalarına ve diğer rakiplerinin önüne geçmelerine yardımcı oldu. Günümüz koşullarında Visable ve Globizi arasında güçlü ve uzun vadeli bir bağ kurmak, Türk müşterilerimize daha fazla hizmet sunmak ve hem uzmanlığımızdan yararlanacak şirketlerin yelpazesini genişletmek hem de küresel olarak gelişmek için çok önemli.”