TeknoTalk

GM 8 ve GM 8 Go Modelleri 24 Ay Taksitle VODAFONE’da

GM 8 AYDA 60 TL’DEN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE VODAFONE’DA

GM 8 ve GM 8 Go Modelleri 24 Ay Taksitle VODAFONE’da.

Türkiye’de fiyat fayda endeksi dikkate alındığında hatırı sayılır kullanıcısı olan General Mobile; kısa sürede satış rekoru kıran yeni modelleri GM 8 ve GM 8 GO modellerinde Vodafone ile iş birliğine başladı.

En güncel teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarına sunan General Mobile, Android One ailesinin yeni üyesi olan GM 8 modeli ile hızlandırılmış yazılımı ve yüksek performans gösteren işletim sistemiyle dikkat çeken GM 8 GO modellerini tarifeye ek fırsat paketleriyle Vodafone mağazalarında müşterilerine sunuyor.

GM 8;

Yeni nesil 18:9 ekran tasarımı, 13 MP flaşlı ön ve arka kamerası; parmak izi okuyucusu ve Android Oreo işlemcisine sahip olan GM 8; Vodafone kampanyası dahilinde, faturaya ek ayda 60 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.

GM 8 Go;

5.5 inç gorilla glass ekranı, 13 MP flaşlı selfie kamerası; dünyanın ilk Android Oreo GO Edition işletim sistemine sahip olma özellikleri taşıyan GM 8 GO’ya ise; Vodafone mağazalarında seçili paketlerde tarifeye ek 30 TL taksitlerle sahip olunabiliyor.

Ek olarak, Vodafone kampanyası dahilinde; iki adet GM 8 ya da GM 8 GO satın almak isteyen kullanıcılar için de çift cihaz kampanyasıyla avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Google Fotoğraflar’ uygulamasıyla hafıza sorununu ortadan kaldıran GM 8 ve GM 8 GO, 18 veya 24 ay taksit seçenekleri ile Vodafone mağazalarında yeni kullanıcılarını bekliyor.

Exit mobile version