Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Gmail iOS Platformu Yenilendi!

Gmail uygulaması iOS için yeniledi. Bu güncelleme ile performans ve tasarımda önemli düzeltmeler ve değişiklikler yer alıyor.

Gmail uygulaması iOS için yeniledi. Bu güncelleme ile performans ve tasarımda önemli düzeltmeler ve değişiklikler yer alıyor.

Daha sade bir tasarıma kavuşan Gmail uygulaması, eskisine oranla daha hızlı, daha kararlı bir  uygulama haline geldi. E-postayı silmek yada arşive taşımak için yapılan kaydırma hareketi artık daha düzgün çalışıyor. Güncellemede en önemli özelliklerden biri Undo Send özelliği. Maili gönderdiğinizde ortaya çıkan bu özellik sayesinde, gönderilen mailin kısa bir önizlemesi gösteriliyor. Mail üzerinde hata veya düzeltilmesi gereken bir bölüm olduğunda, e-posta gecikmeli olarak gönderiliyor.

gmail ios güncellemesi

Bu özellik masaüstü versiyonlarda da kullanılabiliyor. Yeni gelen özellik sayesinde mail gönderimi  5, 10, 15, 20, 30 saniye erteleme seçeneğiniz bulunuyor. iOS uygulamasında 5 saniye erteleyebiliyorsunuz. Arama özelliğininde geliştirildiği bu güncellemede arama sonuçları veya yazım önerileri daha hızlı tepki veriyor.

iOS platformu için uygulamayı linkten indirebilirsiniz.