Sosyal Medya

Yazılım

Gmail Tasarımı Yakında Değişiyor, Yeni Arayüzde Neler Olacak?

Gmail Tasarımı Yakında Değişiyor, Yeni Arayüzde Neler Olacak? Google Gmail için Büyük Bir Tasarım Değişikliği için Çalışıyor. Yakında Bu yeni arayüz kullanıcılara sunulacak.Yeni Arayüzde Neler Olacak?

 

Google, Gmail Tasarımında Köklü Değişikliğe Gidiyor

Gmail Tasarımı Yakında Değişiyor, Yeni Arayüzde Neler Olacak? Google, Gmail’de şimdiye kadar yaptığı en büyük tasarım değişikliğine gidiyor.

Görünüşe göre, Google Gmail‘in web sürümü için yeniden tasarlama üzerinde çalışıyor ve G Suite müşterileri bunu ilk öğrenenler.

Genel duyuru henüz bitmemiş ve yapılmamış olsa da (önümüzdeki birkaç hafta içinde hem normal Gmail hem de G Suite kullanıcıları için Erken Benimseme Programı -Early Adopter Program geliyor) artık biliyoruz.

Erken Erişim Programı başladıktan sonra soruları hazırlamak üzere G Suite Yönetici’lerine gönderilen e-posta da; Gmail’e web’de yeni bir görünüm ve G Suite uygulamalarına doğrudan Gmail’den kolayca erişebilir özelliklerin olacağı yer aldı.

Yeni Gmail Web Sürümü Tasarımıyla, G Suite uygulamalarına doğrudan Gmail’den kolayca erişebilirsiniz.

Kullanıcılar sadece mobil’den değil, web üzerinden de Akıllı Yanıt özelliğinden faydalanabilirken Google; Chrome uygulamalarını web’e taşıdığında Gmail için yerel çevrimdışı destekte sunuyor olacak.

Bu yeni özellikler hakkında daha fazla bilgiyi muhtemelen  “önümüzdeki haftalarda” duyacağız.

Bir Google sözcüsünün Engadget’e verdiği demeçte,” Gmail’le ilgili bazı önemli güncellemeler üzerinde çalışıyoruz (hala taslak aşamasındalar) ve bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var denildi.