Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

GMX Token Şimdi Bitlo’da

Türkiye’nin güvenilir kripto varlık platformu Bitlo, en iyi kripto para birimlerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor! Gelecek vadeden DeFi projelerinden GMX, Bitlo’da listelendi.

GMX Token Şimdi Bitlo’da

Türkiye’nin güvenilir kripto varlık platformu Bitlo, en iyi kripto para birimlerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor! Gelecek vadeden DeFi projelerinden GMX, Bitlo’da listelendi. Artık Türk lirası ile kolayca GMX token satın alabilir, DeFi ekosisteminin kazandıran dünyasına siz de adım atabilirsiniz!

GMX Nedir?

Merkeziyetsiz borsalar giderek popülerleşiyor. Bu arada yenilikçi projeler, merkeziyetsiz borsa kullanıcılarına yeni avantajlar sunuyor. GMX, bu yeni projelerden biri.

Eylül 2021’de Arbitrum, 2022’de ise Avalanche blokzincirinde yayımlanan GMX platformu gelecek vadeden DeFi projeleri arasında başı çekiyor. GMX, merkeziyetsiz şekilde spot ve kaldıraçlı alım satım olanağı sunan platform. GMX sayesinde kullanıcılar, merkezi borsa deneyimini merkeziyetsiz biçimde yaşayabiliyor. Merkezi borsalardakine benzer alım satım işlemleri, GMX platformunda doğrudan kripto para cüzdanlarından gerçekleştirilebiliyor.

GMX borsasında kullanıcılar BTC, ETH ve diğer popüler kripto para birimlerini doğrudan kişisel kripto cüzdanlarından alıp satabiliyor. GMX ile bir merkezi borsadakine benzer şekilde spot alım satımlar ve 50x’e kadar kaldıraçlı işlemler yapmak mümkün.

GMX’in en büyük avantajlarından biri de likidite havuzunda kalıcı kayıp riskini ortadan kaldırmasıdır. Bu arada, GMX’te likidite sağlayıcılığı teşvik edilir. GMX’in likidite sağlayıcı token’ı GLP’dir ve kullanıcılar GLP mint’ledikçe likidite havuzuna likidite eklenir. GLP token mint’lemeleri karşılığında kullanıcılar, ilgili blokzincirde üretilen tüm ücretlerden yüzde 70 pay alırlar.

GMX token ne işe yarar?

Bitlo’nun listelediği GMX token, GMX platformunun yerel kripto para birimidir. Gelecek vadeden DeFi token’lar arasında gösterilen GMX, projenin yönetişim ve fayda token’ıdır. GMX token sahipleri, platformun geleceğine dair alınacak kararlarda oy verebilir. GMX stake ederek staking ödülleri kazanmak da mümkündür.

GMX Token Artık Bitlo’da

Türkiye’nin köklü kripto varlık platformu Bitlo, kullanıcılarını en iyi kripto para birimleriyle buluşturmayı hedefliyor. 2017’de Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kurulan, 2018’de alım satım işlemlerine açılan Bitlo’da bugün 80’in üzerinde kripto para listeleniyor. GMX token de artık Bitlo’da Türk lirası ile alınıp satılabiliyor.

Bitlo’da GMX token satın almak için yapmanız gereken tek şey bitlo.com üzerinden bir hesap açmak! Ardından Bitlo üzerinden TRY/GMX al sat işlemleri yapabilirsiniz

Şikayetvar’ın A.C.E. Ödülleri’nde Kusursuz Müşteri Deneyimi kategorisinde ödüle layık görülen Bitlo, sepet token’lar ve rezerv token’lar gibi yenilikçi ürünleriyle de dikkat çekiyor.