Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

GNC Makina Bakım Paketlerini Duyurdu!

GNC Makina'nın bakım paketleri ile üretim hız kesmeden devam ediyor, sektöre optimum çözümler sunan GNC Makina yeni bakım paketlerini duyurdu!

GNC Makina Bakım Paketlerini Duyurdu!

 

GNC Makina’nın bakım paketleri ile üretim hız kesmeden devam ediyor, sektöre optimum çözümler sunan GNC Makina yeni bakım paketlerini duyurdu!

 

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından CNC takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, sektördeki bakım faaliyetlerinin yetersizliğini görerek kapsamlı bir çalışmayı hayata geçirmeye karar verdi. Victor Taichung, Nakamura – Tome, GROB, Romi, ONA Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarını üreticilerle buluşturan GNC Makina, ürün ve hizmetlerine oldukça kapsamlı bakım paketlerini de ekledi.

2010 yılından bu yana faaliyetlerini ve etki alanını büyüterek sürdüren GNC Makina, ülkemizde yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makina markalarını üreticilerle buluşturuyor.

Sürekli gelişen ve yenilenen teknolojilerle paralel faaliyetlerini devam ettiren GNC Makina’nın amacı yüzde yüz müşteri memnuniyeti. Hizmet kapsamını her geçen gün güncellemek için önemli araştırmalar ve yatırımlar yapan marka, hizmet verdiği müşteriler ile organik bağ kurmayı da bir o kadar önemli buluyor.

 

 

Müşterilerini düzenli ziyaret eden ve iletişimde olan GNC Makina, bu süreçte üretimin can damarı olan bu makinaların gerektiği gibi nitelikli ve kapsamlı bakımlarının yapılamadığını fark etti.

Bunun için kolları sıvayan firma oluşturduğu kapsamlı ve nitelikli bakım paketleri ile müşterisine çözümler sunacak.

GNC Makina’nın oluşturduğu bu bakım paketleri içeriği itibarı ile de sektörde farkını ortaya koyacak. Sektöre inovatif bir katkı sağlayacak paketler standart, kapsamlı ve avantajlı olarak üç kategoride hazırlandı.

Müşterilerinin sadakatlerini artırmayı da hedefleyen bakımlar; Temel Mekanik Bakım, FANUC Ünite ve Aksam Bakımı, Özel Spindle Bakımı (Vibrasyon ve Balans Ölçümü), Ballbar Testi gibi bakım paketlerinden oluşuyor.