Sosyal Medya

Eğitim

GoITeens GELECEĞİN TEKNOLOJİ LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR

GoIT, GoITeens platformu aracılığıyla 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için çevrimiçi BT kursları sunuyor.

GoITeens GELECEĞİN TEKNOLOJİ LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR

 

Yeni başlayanlar için uluslararası bir teknoloji eğitim şirketi olan GoIT, GoITeens platformu aracılığıyla 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için çevrimiçi BT kursları sunuyor. Scratch, Minecraft, Roblox, Python, Frontend ve Dijital Tasarım dersleriyle teknik beceri gelişiminin yanında yaratıcı düşünme ve problem çözme yeteneği de kazandıran GoITeens, teknoloji alanında başarılı bir kariyer için çocuklarda temel oluşturmayı hedefliyor. 

 

BT alanında gelecek vadeden birçok yol ve alternatif mevcut. Michigan Üniversitesi’ndeki araştırmacılar ise programlamanın mümkün olan en erken yaşta öğrenilmeye başlanmasını öneriyor. GoITeens buradan yola çıkarak çocukların kendi başarı hikayelerini yaratmalarına yardımcı olma misyonuyla çevrimiçi BT kursları sunuyor. 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için tasarlanan Scratch, Minecraft, Roblox, Python, Frontend ve Dijital Tasarım dersleri, çocukların kişisel portföylerine ekleyebilecekleri gerçek projeler oluşturarak becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Kurs sırasında her çocuk, GoITeens Club topluluğundaki işverenler tarafından değerlendirilip kendi projelerinden oluşan bir portföy oluşturma şansı yakalıyor. Derslerin %10’u yeni bir konunun teorik temellerini anlamakla, %70’i pratik yapmak ve proje oluşturmakla, %20’si ise önceki derslerin ödevlerini analiz ederek geçiriliyor. Çocuklar derslerin yanı sıra projelerini yayınlayabilecekleri, dünyanın dört bir yanından diğer öğrencilerle grup projelerine katılabilecekleri ve İngilizce becerilerini geliştirebilecekleri güvenli GoITeens Club topluluğuna katılabiliyor.

Yüksek Kaliteli BT Eğitimleri Çocukları Geleceğe Hazırlıyor

 

Çocuklar 4 yaşında dahi, grafik ara yüzler ve oyun tabanlı yöntemlerle programlamanın temellerini kolayca öğrenebiliyor. 7 yaşından itibaren ise doğru metodoloji ile bireysel programlama dillerini başarılı bir şekilde kavrayabiliyor. Programlama öğrenme süresi, bir çocuğun mevcut bilgi düzeyine, yeteneklerine ve motivasyonuna bağlı olarak değişebiliyor. Farklı seviyelerdeki kurslarını giriş seviyesinden uzman seviye eğitimlere kadar sunan GoITeens dersleri, stabil internet bağlantısı olan bir bilgisayara sahip tüm çocuklara ve gençlere hitap ediyor. Öğrenciler GoITeens platformunu kullanarak ders kayıtlarına, materyallerine ve ödevlerine kişisel hesaplarından 7/24 erişilebiliyor. Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkarabileceği ve kendi başarı yolunu bulabileceği koşullar yaratan GoITeens dersleri, yüksek kaliteli bir BT eğitimi sunarak onları geleceğe hazırlıyor.