Sosyal Medya

Otomobil

Goodyear Citroën’in ë-C3 modelinin orijinal ekipmanı seçildi

Goodyear, sürdürülebilir mobiliteye doğru ilerleme konusundaki kararlılığını biz kez daha ortaya koydu. Citroën’in yeni elektrik modeli ë-C3’ün lastikleri de Goodyear oldu.

Goodyear Citroën’in ë-C3 modelinin orijinal ekipmanı seçildi

 

Goodyear, sürdürülebilir mobiliteye doğru ilerleme konusundaki kararlılığını biz kez daha ortaya koydu. Citroën’in yeni elektrik modeli ë-C3’ün lastikleri de Goodyear oldu.

 

Goodyear’ın EfficientGrip Performance 2 ürünü, Citroën tarafından tamamen elektrikli yeni ë-C3 modeli için orijinal ekipman olarak seçildi. Onaylanan donanım, Goodyear’ın performans, verimlilik ve elektrikli mobilitenin geleceğine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

 

Kalite, deneyim ve konfordan ödün vermeden tasarlanan Yeni Citroën ë-C3, Avrupa’da üretilen ilk B segment elektrikli otomobil olma özelliğine de sahip.

 

Goodyear bu model için, verimliliği ve dolayısıyla menzili artırmak amacıyla ultra düşük yuvarlanma direnci sağlamak üzere tasarlanan yaz lastiği EfficientGrip Performance 2’yi tedarik edecek. Lastik, zorlu zeminlerin neden olabileceği aşınma ve bozulmaları azaltmaya yardımcı olan ve dayanıklılık sağlayan esnek bir sırt desenine sahip.

Goodyear ve Citroën arasındaki bu orijinal ekipman ortaklığı, Goodyear’ın yakın zamanda başlattığı ‘EV Ready’ stratejisiyle de son derece uyum sağlıyor. Goodyear geçtiğimiz günlerde, ë-C3’te olduğu gibi, tüm EV ve PHEV orijinal ekipman donanımlarının yanağında yer alan iki yeni etiketi tanıtmıştı. Elektrikli Sürüş Teknolojisi (EDT) ve Elektrikli Sürüşe Hazır (EDR) olarak bilinen bu etiketler, elektrikli araçların yüksek yük kapasiteleri, yol tutuşu ve gürültü azaltma gibi belirli özelliklerini karşılamak amacıyla özel olarak tasarlanmış bir dizi teknolojinin dahil edildiğini ifade ediyor.

 

Sürdürülebilirlik ruhuyla iş birliği

Goodyear ve Citroën arasındaki başarılı ve sürdürülebilirlik odaklı ortaklık 2022 yılına dayanıyor. Goodyear, 2022 yılında Citroën konsept otomobili Oli’ye takılmak üzere Eagle GO konsept lastiğini geliştirmişti. Lastik, sırt hamuru neredeyse tamamen sürdürülebilir veya geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış olmasıyla öne çıkıyordu.

 

Şimdi, ë-C3’e yapılan bu son OE donanımı, otomotiv endüstrisinde inovasyon yoluyla sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki ortak kararlılığı da gösteriyor.

 

Citroën’in yeni ë-C3 modeli için Goodyear’I tercih etmesinin mutluluk verici olduğunu söyleyen Goodyear EMEA Tüketici OE Genel Müdürü Hans Vrijsen, “EfficientGrip Performance 2 ürünümüz, ë-C3’ün modern elektrik özelliklerini mükemmel bir şekilde tamamlayan bir yaz lastiği. Bu, elektrikli araçlar ve elektrikli mobilitenin geleceği için yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı ortaya koyuyor” dedi.