Sosyal Medya

Android

Google’dan Android Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı

Google'dan Android Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı, Hangi Android Telefonu Seçmeliyim? Android Telefon Seçme Klavuzu, En Uygun Android Telefon?

Google’dan Android Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı!

Google’ın Akıllı Telefon Seçme Servisi, Android severlere günlük ihtiyaçlarına uygun en ideal akıllı telefonu seçmekte yardımcı oluyor.

Android Akıllı Telefon Seçme, Hangi Android Telefon?

Google’ın Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları dünya genelinde kullanılıyor. Açık kaynak kodlu akıllı telefonlar bir çok üretici tarafından da geliştirilerek tüketicinin beğenisine sunuluyor.

 

Sayıları giderek artan Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları satın almak isteyen müşteriler için Google güzel bir seçme sihirbazı hazırladı.

Android Telefon Seçme Sihirbazı,  telefon almak isteyenler için oldukça güzel bir yardımcı olacak.

Google’ın Android sitesinde kullanıma sunduğu,  hangi telefonun sizin için uygun olduğunu gösteren akıllı telefon seçme servisi karşınızda!

 

Tasarımı ve kullanımı son derece kolay ve en güncel akıllı telefonlarında listede yer aldığı uygulama. Kullanım şeklinize göre uygun sorulara verdiğiniz yanıtlar sizin için en ideal Android Telefonun ne olduğunu gösterecek.

Üstelik Alternatifleriyle!

 

ABD kullanıcılarına özel operatör seçeneği de var ama şart değil. Denemek isteyenler bu eski hizmete buradan ulaşabilir https://www.android.com/phones/whichphone/