Sosyal Medya

Android

Google Fotoğraflar Web Sürümü artık Yerel Uygulama Gibi Davranıyor

Google Fotoğraflar Web Sürümü artık Yerel Uygulama Gibi Davranıyor. Google Fotoğraflar Web, Bir Web Sitesinden Daha Fazlası, Sanki Cihazınıza Yüklediğiniz Bir Uygulama Gibi Hissettiriyor.

Google Fotoğraflar Web, Bir Web Sitesinden Daha Fazlası Gibi Hissettiriyor

Google Fotoğraflar Web Sürümü artık Yerel Uygulama Gibi Davranıyor.

Bir çok kişi akıllı telefonlarına Google Fotoğraflar Uygulamasını İndirmiş Olabilir. Ondaki kullanım kolaylığına alışanlar için harika bir uygulama. Ancak artık mobil telefonunuza indirmek zorunda kalmadan da kesinlikle daha iyi kullanabileceğiniz bir web sürümüne sahip oldu.

Google Fotoğraflar Web öyle bir hale geldiği neredeyse cihazınıza yüklü bir uygulama kullanıyor hissi veriyor. Bunu neden mi söylüyorum? Kullanıcılar, Google Fotoğraflar‘ın artık bir Progresif Web Uygulaması olarak mevcut olduğunu keşfettiler.

Chrome’da PWA desteğini el ile etkinleştirmek zorunda kalabilirsiniz ancak bu; büyük bir yükleme olmadan native photo management  – yerel fotoğraf yönetimi aracına bir bakış atmanıza olanak sağlar.  Uygulamayı Android telefonunuzun ana ekranına veya Chrome 67 ile masaüstünüzde bir kısayol olarak yükleyebilirsiniz.

Web sürümünde hala sınırlamalar var. Çevrimdışı fotoğrafları göremez veya push bildirimleri alamazsınız (örneğin, Asistan yeni bir düzenleme oluşturduğunda). Resim kitaplığınızı yönetmek için geleneksel yazılımı yükleyemediğinizde durumlarda  (veya sadece istemediğinizde) bu uygun bir alternatif olabilir.