Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Google Meet, Google’ın Kurumsal Video Konferans Uygulaması

Google Meet, Google'ın Kurumsal Video Konferans Uygulaması Başladı. Kurumlara Yönelik Video Konferans Uygulaması Google Meet! Sykpe'ye Rakip!

Google Kurumsal video konferans uygulaması Meet’i kullanıma sundu.

Google sanki yeterli iletişim uygulaması sunmuyormuş gibi. Şimdi de kurumsal müşterilere yönelik iletişim uygulaması, video konferans uygulaması Google Meet’i kullanıma sundu.

Meet, G Suite kullanıcılarının HD video Konferans toplantıları kurmalarına ve kurulmuş toplantılara katılmalarına olanak sağlar. ilk etapta bir web uygulaması ve iOS uygulaması kullanıma sunuldu. Ancak Android sürümü için biraz daha beklemek gerekiyor.

TechCrunch‘ın belirttiği gibi, masaüstü sürümü, bir kod girerek bir toplantıya katılmanıza izin verir ve size zamanlanmış toplantılar gösterir ancak siteden yeni bir konferans başlatamazsınız.

Google Meet!

Bununla birlikte iOS uygulaması listesinde video akışına erişemeyen kişilerin dahili numaraları gibi özelliklerin yanı sıra; Gmail ve Google Takvim ile entegrasyon söz konusudur.

Ancak Google’ın üretkenlik ekibinin kurumsal kullanıcılar için Meet’i başlatması beni şaşırtmıyor; hatırlarsanız iki hafta Amazon kurusala yönelim video konferans uygulaması Chime‘i duyurmuştu.

Video konferans tarafında rekabet oldukça kızışıyor gibi.

TechCrunch