TeknoTalk

Google One, Google Bulut Depolama Ücretlerinde İNDİRİM Yaptı?

Google Bulut Depolama Ücretlerinde İndirim Yaptı ancak Kafa Karıştırdı.

Google One, Google Bulut Depolama Ücretlerinde İNDİRİM Yaptı? Yeni Fiyatlar?

Google, Drive’ın ücretli bulut depolama planlarının fiyatlarını düşürdü. Ancak bazı eklenen yeni seçenekler ve yeni depolama ürünü planları daha kafa karıştırıcı hale getirdi.

GoogleOne‘a hoş geldin diyebiliriz!

Şu ana kadar uygulanan Google Drive Planlarında kullanıcılarının kullanımına ücretsiz olarak sadece 15GB depolama alanı sunuluyordu. Bu alanı Gmail, Photos ve benzer diğer uygulamalar ortak kullanırken; daha fazla depolama alanı isteyenler için ücretli bir ödeme planı seçenekleri satıyordu.

Mevcut Google Drive planları aşağıdaki gibidir:

Google One Daha Esnek Ödeme Seçenekleri Sunuyor!

Artık bu ücretli depolama planları, daha esnek fiyatlandırmaya sahip yeni bir “Google One” takma adıyla karşımıza çıkıyor.

En Popüler olan seçenek aylık 9.99$’lık seçenek ki 2TB depolama alanı sunuyor.

Google ayrıca 200GB depolama alanını 2.99$’a sağlayan bir plan daha ekliyor. Bu yılda neredeyse 120$ vermek istemeyenler için sağlam bir seçenek olabilir.

Yeni planlar, kullanıcılara her bütçe için daha fazla seçenek sunuyor. Şirket, Google One’ın müşteri hizmetlerine “tek dokunuşla erişim” sağlamasının yanı sıra, Google Play’de otel ve kredi fırsatları sunacağını söylüyor.

Ayrıca planı beş aile üyesiyle paylaşabilirsiniz!

One’ın arkasındaki fikir anlaşıldığı üzere Google Ürünlerinde Paylaşılan Depolama Alanını Daha Basitleştirmek yatıyor.

Google Drive’ın Yenilenen Tasarımı ve yeni özelliklerini pazarlamak için Google Drive’yı Yeniden Adlandırmış gibi geliyor.

 

Exit mobile version