Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Google TV uygulaması nihayet iOS’a geldi!

Android TV cihazlarınız için bu uygulamayı uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. 2020'de kullanıma sunulan Google TV uygulaması artık iOS'ta indirilebilir oldu. Telefonunuzda şirketin önceki Google Play Filmler ve TV yazılımı zaten yüklüyse, bu uygulama onun yerini alacak.

Google TV uygulaması nihayet iOS’a geldi!

Bu neden önemli? diyebilirsiniz! kestirmeden söyleyelim, Android TV cihazlarınız için bu uygulamayı uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz.

2020’de kullanıma sunulan Google TV uygulaması artık iOS’ta indirilebilir oldu. Telefonunuzda şirketin önceki Google Play Filmler ve TV yazılımı zaten yüklüyse, bu uygulama onun yerini alacak.

Google TV uygulaması, Android’deki karşılığı gibi, akıllı telefonunuzu Google TV veya Android TV OS cihazınız için uzaktan kumanda olarak kullanmanıza olanak tanıyacak ve diğer şeylerin yanı sıra izlemek istediğiniz filmlerin ve TV şovlarının başlıklarını aramanızı ve bulmanızı kolaylaştıracak.

Uygulamayı, çeşitli akış hizmetlerinden içerik önerileri toplamak için de kullanabilirsiniz. Elbette bu her platform tarafından desteklenmiyor – örneğin Netflix bu özelliğe izin vermiyor– ancak ödediğiniz her hizmet için tek bir izleme listesi oluşturabilmeniz özünde kullanışlı bir özellik olabilir. Buna ek olarak isterseniz favori oyuncularınızın etrafında izleme listeleri oluşturmak da mümkün. Siz filmleri ve dizileri derecelendirdikçe, uygulama önerilerini bu tercihlerinize göre iyileştirecek.

Haberlere, incelemelere ve daha fazlasına bağlantılar içeren kişiselleştirilmiş yayınlar da var. Son olarak, Google’dan satın aldığınız ve kiraladığınız içerik için ayrılmış özel bir bölüm de var. Aşağıda bu konudaki tweet var. Ancak çentik tarafına bakınca bir garip görünüyor.

Google TV uygulamasını App Store’dan indirebilirsiniz.