Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

GoPro’nun uzaktan kumandası güncellendi, Aynı Anda 5 Kamera!

GoPro'nun uzaktan kumandası güncellendi, Aynı Anda 5 Kamera. GoPro kablosuz uzaktan kumandasını yeniledi. Yeni yazılım güncellemesiyle de ...

GoPro’nun uzaktan kumandası güncellendi, Aynı Anda 5 Kamerayı Kontrol Edebilir

Yeni Firmware – ürün yazılımı güncellemeleri ayrıca telefon aktarım hızlarını yüzde 30’a kadar iyileştiriyor…

GoPro, Hero 9 Black, Hero 8 Black ve Max kameralara yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri getiren ürün yazılımı güncellemelerinin yanı sıra yeni bir kablosuz uzaktan kumandayı tanıttı. Basit olarak söylemek gerekirse anahtarlık boyutundaki bu kontrol cihazı 16-feet’e kadar su geçirmezlik özelliğiyle oldukça sağlam…

Yeni özellikleri arasında güç,  60 metrelik bir çapta 5 kameraya kadar kontrol imkanı sunuyor. Özellikle eldiven dostu büyük düğmelere de sahip. Bileğinize veya gidon ve direksiyonlar gibi başka şeylere takılabilir ve 200 feet- yaklaşık 60 metrelik bir yarıçap içinde olduğu sürece GoPro’nun Hero 9 Black, Hero 8 Black veya Max’i uzaktan çalıştırmanıza izin verir.

Yeni Uzaktan Kumanda, Hero 5 kadar uzanan eski kameralar için GoPro’nun web sitesinde yer alan ve hala satılan Akıllı Uzaktan Kumandanın bir anlamda yerini alıyor.

GoPro ayrıca, özellikle en yeni Hero 9 Black için bazı önemli güncellemeleri açıkladı.

GoPro Sürüm 1.5 ürün yazılımı, akıllı telefon akıllı telefonlara veri aktarım hızlarını yüzde 30’a kadar artırarak değerli aktarım sürelerinden tasarruf imkanı sağlıyor. Ayrıca, soğuk ortamdaki Hypersmooth 3.0 performansı da iyileştirildi.  Ağır çekimler için bir kısayol – kaydırma düğmesi ekledi.

GPS’in doğrulukları geliştirildi ve bir adaptör aracılığıyla profesyonel 3,5 mm mikrofon desteği sunuldu. Son olarak GoPro, Max Lens Mod ile canlı yayın için destek ve Hypersmooth sabitleme, ultra geniş 155 derece Max SuperView perspektifi ve canlı yayın kamera içi ufuk kilidi kullanmanıza izin verildi.

Hero 8 Black ve GoPro Max için ürün yazılımı güncellemeleri de kablosuz aktarım hızlarını sırasıyla yüzde 15 ve 20 artırıyor. Tüm bu kameraların Uzaktan Kumandayı kullanması için aygıt yazılımını güncellemeniz yeterli.

GoPro için yeni remote control – Kuzey Amerika’da 80 dolardan satılıyor. Şubat 2021 sonrasında dünya genelinde tüm bölgelerde satılmaya başlanacak.